Yüce; “Önceliğimiz Ulaşım – Eğirdir Gölü – Tarımsal Planlama”

Yüce; “Önceliğimiz Ulaşım – Eğirdir Gölü – Tarımsal Planlama”

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2015 12:51
Yüce; “Önceliğimiz  Ulaşım – Eğirdir Gölü – Tarımsal Planlama”

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda önceliklerini anlattı. Yüce, Ulaşım, Eğirdir Gölü ve Tarımsal Planlama noktalarına öncelik vereceğini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Amasya Milletvekili iken Isparta’dan aday gösterilen ve 1 Kasım seçimlerinde Isparta Milletvekili olarak TBMM’ye giren Said Yüce, seçimlerden sonra ilk kez gazetecilerle bir araya geldi.
Yüce, seçim sonuçlarının tüm İslam Alemi ve Ortadoğu tarafından sevinçle karşılandığını kaydetti.

Fransa’da yaşanan terör olaylarına da değinen Yüce, “Terörü besleyen zeminler diktatöryal zeminlerdir. Terör sadece bizim değil, dünyanın sorunudur. Antalya’da yapılacak olan G20 zirvesinde de ağırlıklı gündem bu olacaktır” dedi.www.ajans32.com

Isparta’da ortak akılla hareket edecekleri mesajını veren Yüce, CHP ve MHP milletvekilleri, yerel yöneticiler, meslek odaları gibi geniş bir yelpaze ile birlikte kentin sorunlarına çözümler üreteceklerini kaydeden Yüce, “Kısaca Isparta’ya gönül veren tüm kesimlerle, tüm kurumlarla birlikte olacağız” diye konuştu.

Yüce, “Önceliğimiz ulaşım olacak. Eğirdir Gölü olacak ve tarımsal ürünlerin potansiyelini güçlendirmek olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.