Yücedağ Adaylığını Açıkladı

Yücedağ Adaylığını Açıkladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2021 13:20
Yücedağ Adaylığını Açıkladı

Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, önümüzdeki Ocak ayında yapılacak oda başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Başkan Yücedağ açıklamasında; "Çok kıymetli şoför esnafımız;  değerli meslektaşlarım. En asil duygunun insanı olan sizlere hizmet gayesiyle aldığımız Şoförler Odası Başkanlığı görevini, sizlere layık şekilde yürütmenin gayretinde olduk.  Ocak ayında yapılacak olan genel kurulumuz öncesi bir kez daha sizlerin desteğini alarak bu şerefli göreve yeniden talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

En büyük gayemiz, ilimizde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini veren, kardeşlik, dayanışma, paylaşma ve vefa duygusunu şiar edinen şoför esnafımızın bu birlikteliğini sürdürmesini sağlamaktır.

Her birimiz bu büyük ailenin birer ferdiyiz. Bu bilinçle her birinizin derdine çare olma gayretinde olduk. Hiçbir ayrım yapmadan, her zaman şoför esnafımızın menfaatini gözeterek çalışmalarımızı sürdürdük.  Üyelerimizin refah payının artması, sorunlarının çözümü için taleplerimizi üst kuruluşlarımız olan Birliğimize, Federasyonumuza, TESK’e iletmek suretiyle birçok kazanım elde etmeyi başardık.  Özellikle pandemi döneminde şoför esnafımızın mağdur olmaması için mücadele verdik.  Odamızın kapısını sürekli açık tuttuk.  Esnafımızın derdiyle dertlenip, çözümler üretme gayreti gösterdik.  

İlkemiz her zaman adalet, eşitlik, samimiyet ve güven oldu.  Odamızı şoför esnafımızın adına yakışır şekilde şeffaf bir anlayışla yönettik. Sizlerle her fırsatta istişarede bulunmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da sizlerin bize olan güvenine ve inancına layık olacak şekilde hizmetleri daha ileriye taşıma gayretimizi sürdüreceğiz. Sizlerden alacağımız güvenoyuyla bilgi birikimi yüksek tecrübeli deneyimli yönetici kadromuzla bugüne kadar nasıl çözüm odaklı çalışma yaptıysak aynı yönde çalışmalara devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz şoför esnafının sesi olmak, dertlerine çare bulmak ve bu birlikteliğin sarsılmasına izin vermemektir. Bu düşüncelerle yeni yılınızı kutlarken, yapılacak genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aday olan yada aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diler, sizlere saygı ve şükranlarımı sunarım.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.