'Yuh' Siyaseti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Osmaniye'de yaptığı mitingde kalabalığın MHP lideri Devlet Bahçeli'yi yuhalaması üzerine "Biz tartışırız konuşuruz ama yuhalatmayız" dedi. Akıllara, Erdoğan'ın Isparta mitingi geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2015 16:35
'Yuh' Siyaseti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Osmaniye'de yaptığı mitingde kalabalığın MHP lideri Devlet Bahçeli'yi yuhalaması üzerine "Biz tartışırız konuşuruz ama yuhalatmayız" dedi.

Bahçeli'nin memleketi olan Osmaniye'de AKP mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Onlar konuşur, AK Parti yapar. Sayın Bahçeli hizmet nedir duysun." ifadelerini kullandı.

Bu sırada kalabalığın Bahçeli'yi yuhalaması üzerine araya giren Davutoğlu, "Osmaniye’de sayın Bahçeli’yi yuhalamayın. Eleştiririz ama yuhalamayın. Biz tartışırız konuşuruz ama yuhalatmayız. Biz eleştiririz, sesimizi yükseltiriz ama hakarete, yuhalamaya yokuz" diye konuştu.

Bu yaşananlar akıllara Başbakanlığı döneminde Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingini getirdi.

Erdoğan'ın Isparta mitinginde 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yuhlatılması siyasi gündemde uzun süre tartışılmıştı.

Öyle ki, muhalefet partilerinin liderlerinin gündeminede 'yuh' olayı girmişti. 11 Mayıs'ta Isparta'da miting yapacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu da bir Isparta mitiniginde "Genel Başkan Kılıçdaroğlu Isparta’da, “Buraya başbakanlık koltuğunda oturan Başçalan geldi. Bu meydanda Süleyman Demirel’i yuhalattı. Onu kınıyorum, zaten ancak bir hırsız bunu yapabilir. Namuslu bir insan, bu ülkeye Cumhurbaşkanlığı yapmış birisine asla ‘yuh’ çektiremez” diyerek sert ifadeler kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum