Yüksek Güvenlikli Teknoloji Kapı: Efor

EFOR ÇELİK Kapı Bölge Müdürü Muhammet İbrahim Arıduman, ‘parmak izi/ göz okuma, led ekranlı dürbün, 14 merkezi sistem’ kullandıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2013 13:42
Yüksek Güvenlikli Teknoloji Kapı: Efor

18 ülkeye ihracat yapan Efor Çelik Kapı’nın Türkiye genelindeki 8 fabrika satış mağazasından birini Isparta’da açtıklarını söyleyen Arıduman, halkı da içi boş kapılara karşı uyardı.

Kayseri Organize Sanayi’de 2 fabrikayla 18 ülkeye satış yapan Efor Çelik Kapı, ülke genelindeki 68 bayiinin yanı sıra 8. fabrika satış mağazasını Isparta’da açtı.

Efor Çelik Kapı Isparta Bölge Müdürü Muhammet İbrahim Arıduman, piyasada içi boş kapılar olduğunu ileri sürerek, görünüşe adlanılmaması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.



Üretiminin büyük bir bölümünü 18 ülkeye ihraç eden Efor Çelik Kapı, bu bağlamda ülke ekonomisine büyük katkı sağlarken, yurt içinde de boş durmuyor. 68 bayi ve 8 bölge müdürlüğü düzeyinde fabrika satış mağazası bulunan Efor Çelik Kapı, kalitesini Isparta’ya da taşıdı.

Denizli, Antalya, Aydın, İzmir, Bodrum, Muğla ve Manisa’nın ardından Isparta’da da fabrika satış mağazası açan Efor Çelik Kapı, yıllık 100 binden fazla üretimi ile sektöründe serbest bölgede yurtdışına ürün satan tek firma olma özelliği taşıyor. Efor Çelik Kapı Isparta Bölge Müdürü Muhammet İbrahim Arıduman, tüm KOÇTAŞ’lara da ürün verdiklerini bildirdi.

GÖRÜNÜŞE ALDANILMAMALI
Arıduman, Efor markasının Kayseri Organize Sanayi’de 2 fabrika ile üretim yaptığını belirterek, bir çelik kapıda olması gereken özellikleri sıraladı. Öncellikle efor markasının kalite ve güvenliğe önem verdiğini vurgulayan Arıduman, piyasada içi boş kapılar olduğunu belirterek, görünüşe adlanılmaması gerektiğini bildirdi.

Normal şartlarda bir çelik kapıya vurulduğunda 2 türlü ses gelebileceğini ifade eden Arıduman, “Kapıya vurduğunuz da ya boş ses gelir, ya da tok, dolu sesi gelir. Burada gelmesi gereken ses tok olmalıdır. Ancak sadece sesle bir kapı iyi mi değil mi anlaşılmaz. Kapının ağırlığına da bakmak lazım. Kapı ağır olmalı. Ağırlıktan da öte seren kalınlığına da dikkat etmeliyiz” dedi.

KALINLIK 1.2 MM OLMALI
Çelik kapıda saç kalınlığının en az 1.2mm olması gerektiğini belirten Muhammet İbrahim Arıduman, “Mutlaka emniyet çerçevesi dediğimiz bir çerçeve dönmeli ki, kapı kredi kartı, levye gibi şeylerle açılmasın” dedi.

KİLİT SİSTEMLERİNDE TEKNOLOJİYİ KULLANIYORUZ
Müşterilerin en çok kalite ve güvenliğe dikkat ettiğini ifade eden Arıduman, kilit sistemlerinde de teknolojinin nimetlerinden yararlandıklarını bildirdi. Parmak izli sistemden 14 merkezi sisteme, gözle tanır okumalı sistemden led ekranlı dürbün sistemlerine kadar güvenliği yüksek birçok kilit sistemi kullandıklarını kaydeden Arıduman, “ Güvenlik anlamında da her detayı dikkate alıyoruz” dedi.



KAPI KADAR MONTAJ DA ÖNEMLİ
Bu arada kapı kadar montajında önem arz ettiğine dikkat çeken Arıduman, şunları kaydetti: “Kapıyı ne kadar iyi alırsanız alın, montajı da iyi olacak. Kapının ayarı iyi bir şekilde yapılmazsa hiçbir işe yaramaz. Kapı sürtere, akma yapar. Genelde montaj yapılırken iç kapı takar gibi takıyorlar. İçerden biraz köpük sıkarak sıkıştırıyorlar. Bu uygulama yanlış. Kapının çevresini ve üstünü betonla doldurduğunuz zaman kale gibi sağlam olur. Biz montajda firmamızın eğitmiş olduğu elemanlarla çalışıyoruz. Onlar tarafından montaj yapılıyor.”

ENTEGRE BİR FİRMA
Öte yandan Efor Çelik Kapı firmasının çok entegre bir yapısı olduğunu belirten Isparta Bölge Müdürü Muhammet İbrahim Arıduman, Türkiye’nin en büyük 3 firmasından biri olduklarını ve bununla gurur duyduklarını söyledi.

İLETİŞİM KAYNAKLARI
Adres: Pirimehmet mah. 113 Cad. No:25/ B ISPARTA / MERKEZ
TEL : 0(24628 32 21
GSM: 0(554)592 02 43
WEB:www.eforcelikkapi.com
Mail:[email protected]

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.