Yükseliş Vakfı’ndan Çünür Projesi

Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, Çünür Mahallesinde Senirkentli hayırsever Doğan Ay tarafından bağışlanan arazi üzerine yurt ve vakıf binası yapacaklarını kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2015 19:18
Yükseliş Vakfı’ndan Çünür Projesi

Senirkent Yükseliş Vakfının mali genel Kurulu geçtiğimiz gün Isparta’daki vakıf bürosunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi M. Ceylan Erdön, vakıf önceki başkan ve yöneticileri, Isparta Türk Ocağı Başkanı Op. Dr. Ş. Levent Başyiğit, Av. Tahir Alan, Keçecioğlu ailesi üyeleri, Isparta Belediye Meclisi Üyesi Şenel Karakaya, Senirkentli Gazeteci Nasuh Özkan, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erhan Oturak, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Isparta Şube Başkanı Ecz. Sema Örmeci ve çok sayıda Senirkent sevdalıları katıldı.
Senirkent Yükseliş Vakfının Divan Başkanlığını Av. Necati Şahin yaparken katiplikleri ise eğitimciler Halil İbrahim Ayaz ile Zekeriya Eroğlu yaptı.

Faaliyet raporu Vakıf Sekreteri Şaban İliksiz tarafından okundu. Faaliyet raporunda Yükseliş Vakfının 63 öğrenciye 8 ay boyunca 100’er lira burs desteğinde bulunduğu belirtilerek, burs desteğinde bulunanlara teşekkür edildi. Ayrıca Senirkent Yükseliş Vakfı olarak Çünür’de yaklaşık 800 m2 lik bir alana yapımı planlanan yurt projesinin Belediye Meclisinin imar komisyonunda görüşülmekte olduğu ifade edilerek komisyon raporundan sonra inşaata başlanacağı ifade edildi.

ŞAHİN’DEN SENİRKENTLİ
BÜROKRATLARA ÇAĞRI
Senirkent eski belediye başkanlarından olan ve kongrenin divan başkanlığını yapan Avukat Necati Şahin’de Senirkent’in daha da büyüyüp gelişmesi noktasında her Senirkentliye büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek özellikle şuanda kamuda önemli görevlerde bulunan Senirkentli bürokratların da ilçenin sorunlarıyla daha çok ilgilenmeleri gerektiğini ifade etti.

SENİRKENT’TE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR
Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu’da imkanlar ölçüsünde ilçede en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. “Asla ümitsiz değiliz, geleceğe umutla bakıyoruz” diyen Civelekoğlu, ilçenin en eski okullarından olan Turan ilköğretim okulunun 1.4 milyon lira ödenekle restorasyonunun yapılarak tekrar Milli Eğitime devredileceğini ve sözkonusu çalışmaların başladığını kaydetti. Belediye olarak ilçede güzel çalışmalar yapma gayreti içerisinde olduklarını ve bu konuda dışardaki Senirkentli hemşehrilerinden de maddi ve manevi destek aldıklarını ifade eden eden Civelekoğlu, ilçe nüfusunun da düşmesinin sözkonusu olmadığını ve yeni açıklanacak olan sayımda ilçe nüfusunun 6 bini geçmesini beklediklerini ifade etti. Civelekoğlu, Senirkent Yükseliş Vakfının yurt projesinin de çok önemli bir proje olduğunu ifade ederek bu projenin biran evvel hayata geçirilmesini sözlerine ekledi. R.Ziya Örmeci başkanlığındaki Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan; Ecz. Ramazan Ziya ÖRMECİ, 2. Başkan; Mehmet FİDAN, Muhasip; Mehmet Ali KARCI, Sekreter; Şaban İLİKSİZ, Üye; Erdal ULUKAN, Üye; Erkan TÜRKER ve Üye; Müjdat UMUTLU.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.