Yumurtalı Protesto Talimatı Mı Var?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun Isparta ziyareti öncesinde AK Parti'nin 'soft power'ı Suat Kolukırık'tan ilginç bir mesaj geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 00:18
Yumurtalı Protesto Talimatı Mı Var?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Milletvekili adayı olan ve yerel seçimlerde Belediye Başkan Adaylığı için ismi en çok konuşulan isimlerden biri olan ve kamuoyunda AK Parti'nin 'Soft Power' (yumuşak güç)'ı olarak bilinen Suat Kolukırık, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Kolukırık, "Gençlere yumurta atın, slogan atın, protesto edin demeyle olmaz bu işler. Konuşup gidecektir elbet... Bize gül bahçesinde olmak ve gül gibi durmak yakışır..." mesajını paylaştı.



Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun Isparta'daki programına saatler kala bu mesajın gündeme gelmesi akıllara, "Birilerinin" gençlere -slogan atın, yumurta atın, protesto edin- diye telkinlerde mi bulunuyor sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum