Yurdusevimli'den Ajans32'ye Özel Açıklamalar

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Yurdusevimli Ajans32 muhabirine özel açıklamlarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2011 12:59
Yurdusevimli'den Ajans32'ye Özel Açıklamalar

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Gençlik Kolları Başkanı seçilen Fevzi Yurdusevimli Ajans32 muhabirine özel açıklamlarda bulundu.

Ajans32: Neden aday oldunuz?

Fevzi Yurdusevimli: Görev alınmaz verilir mantığı ve teşkilatçılık anlayışımız gereği parti yetkililerinin de uygun görmesi ile adaylığımı açıkladım. Bu bir bayrak yarışıdır aldığımız bayrağı daha üst seviyelere taşımak için göreve talip oldum. Amacım taş üzerine bir taş daha koyabilmek.

Ajans32: Seçime neden tek liste ile girildi?

Fevzi Yurdusevimli: Bizim partimizin anlayışı gereği, ileri demokrasi mantığı ile eski yönetimden ve parti teşkilatının tamamından ve genel merkezimizin de takdiri ile yapılan mülakatlar ve görüşmeler neticesinde seçime tek liste ile girilmesi kararlaştırıldı. Zaten seçime tek liste ile girilmesi kararı benim tek başıma alabileceğim bir karar değildir.

Ajans32: Neden gençlik kolları?

Fevzi Yurdusevimli: Biz genciz, Türkiye ile ilgili rüyalarımız var, yarınlara dair büyük heyecanımız var, genciz; çükü tüm milletimize yetecek kadar sevgimiz, ülkemizi ayağa kaldıracak kadar sevdamız var. Genciz, çükü gelişimden, yenileşmeden yanayız. Değişemeyen, gelişemeyen, dünyada olup bitenleri anlayamayan siyasetçiler bu ülke gençliğini anlayamazlar. Geçmişin karanlık dehlizlerinde kaybolan, o körü körüne statükoyu korumaya çalışan siyasetçiler, Türkiye’yi ve Dünya’yı anlayamazlar. Ak Parti siyaseti, gençliğin bu dinamik, aktif ruhunu, değişimleri temsil ediyor. Her gün biraz daha genişleyen, her gün biraz daha aydınlanan bu yolu ileride daha çok genişletecek, daha çok aydınlatacağız. Ben buna inanıyorum. Hayatımızın her nefesini ülkemiz için, milletimiz için, insanlığa hizmet için harcayacağız.

Ajans32: Gençlik kolları olarak ne gibi çalışmalar yapacaksınız?

Fevzi Yurdusevimli: Gençlik kollarının amacı yarının siyasetçilerini yetiştirmek, bu bağlamda kendimizi teşkilatımızdaki insanları en iyi şekilde yetiştirerek 2023 vizyonuna hazırlamak istiyoruz. Birleştirici bir rol alıp elimizden geldiği kadar çalışarak başarıya hep beraber ulaşacağız.
Bu topluma başbakanımızın dediği gibi; “Efendi olamaya değil, hizmetkar Olmaya” geldik.

Adaylık sürecine renk katan aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarımızda katkı ve desteklerini beklerim.

Ajans32: Vizyonunuz Nedir?

Fevzi Yurdusevimli:
Cumhuriyetimizin 100. yılında, Sivil toplumda ve demokraside daha aktif bir gençlik, kök saldığı geçmişi modern dünyanın en parlak gündüzüne taşıyan, bilinçli, örnek ve güçlü bir duruşu olan, gençlik için her türlü eğitim ve organizasyonları düzenleyerek sadece geleceğin yöneticilerini değil, bugününde gözüm ortaklarını yetiştirmektir.

Ajans32 Özel Haber

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum