Kontrolden Çıkan Kamyon Polis Noktasına Daldı: 2 Polis Yaralı

Kontrolden Çıkan Kamyon Polis Noktasına Daldı: 2 Polis Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2017 22:58
Kontrolden Çıkan Kamyon Polis Noktasına Daldı: 2 Polis Yaralı

Eğirdir İlçe girişinde kontrolden çıkan 27 N 8809 plakalı kamyon, polis ve jandarmanın ortak kullandığı kontrol noktasına daldı. Kontrol noktasındaki konteynera çarparak durabilen komyon adeta yürekleri ağza getirdi.

Kazada 2'si polis 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ilk bilgilere göre polis memurları Ertan Kaya, Zeynep Düzgün ve ismi henüz haber merkezimiz tarafından teyid edilemeyen kamyon sürücüsü yaralandı.

Olayı duyar duymaz hastaneye koşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yaralıların durumları hakkında da bilgi verdi.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Günaydın, “Eğirdir’deki polis noktamıza yem yüklü bir kamyon çelik bariyerleri aşarak çarpmış ve maalesef olayda 2 arkadaşımız yaralanmış. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hayati tehlikesi yok çok şükür. Buradaki doktor arkadaşlarımız tedavileriyle ilgileniyorlar. Ne gerekiyorsa arkadaşlarımız yapacaklar, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben de kendilerini ziyaret ettim ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kamyonun direksiyonu kilitlenmiş. Bize gelen ilk bilgiler bu şekilde. Kamyonun direksiyonun kilitlenmesi sonucu polis noktamıza bir çarpma olmuş. Arkadaşlarımız olayın arkasına da bakıyorlar. Bütün yönüyle olay inceleniyor. Ama tabi bizim için önemli olan arkadaşlarımızın sağlığı. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.