Yurt Dışında Eğitim Alan Öğrenciler Isparta’ya Döndü

Leonardo da Vinci-Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Programı Hareketlilik projeleri kapsamında yurtdışında eğitim gören Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Isparta’ya döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 16:04
Yurt Dışında Eğitim Alan Öğrenciler Isparta’ya Döndü

2013 teklif çağrısı döneminde 'Neonatal resüsitasyon ve Neonatal resüsitasyon Hemşirelik Hizmetlerinin AB Boyutunun Öğrenilmesi' adlı proje ile 42 öğrenci ile 6 öğretmen yer aldığı proje kapsamında,.Okul Öğrencileri 06.04.2014-03.05.2014 tarihlerinde 28 katılımcı ile Almanya da, 14 katılımcı ile Macaristan’da staj yaptılar.

BAŞARILI BİR EĞİTİM OLDU
Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Zafer ULUSOY, proje kapsamında öğrencilerinin bilinçlendiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Ulusoy, “Belirlenen tarihler Almanya’da, Psychomedical Education and Therapy Support,Dr.Guneş- Gesundheitsprodukte praxis,,Macaristanda Semmelweis Egyetem Neurologiai klinika koordinasyonlarında ki hastanelerde öğrencilerimiz bebek ölümlerini azaltmak için yapılması gereken uygulamaları gördüğünü ve.Öğrencilerilerin Hafta sonu kültürel gezi kapsamında Paris,Amsterdam ,Bruksel ,viyana ,prag ve Budapeştede bulunduğunu söyledi. Bu projeye katkısı büyük olan Türk Ulusal ajansına projenin hazırlanmasında desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’a ve özel hastanelere teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.