Yurt Yapıp Bağışlamak İstiyor

Akkartal Gruoup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, Isparta’da, bir Kız Öğrenci Yurdu inşa ettirip Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) armağan etmek istediğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2013 12:11
Yurt Yapıp Bağışlamak İstiyor

Akkartal Gruoup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, Isparta’da, bir Kız Öğrenci Yurdu inşa ettirip Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) armağan etmek istediğini açıkladı.

EN GÜZEL ÇAĞRI
Yat imalatçılığı, marinacılık, dış ticaret, sigortacılık, inşaat, bankacılık, hayvancılık ve organik tarım endüstrilerinde faaliyet gösteren Akkartal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, Isparta’ya Kız Öğrenci Yurdu yaptırıp Devlet’e armağan etmek istediğini açıkladı. Bu bağlamda kendisine yer gösterilmesi halinde tüm masrafları karşılayacağını anlatan Akkartal, “Isparta’da eğitimdeki gelişmeleri kıvanç duyarak izliyorum. Çorbada tuzumun olmasını istiyorum. Dilerim bana yer gösterirler” dedi.

SORUNU ÇÖZELİM
İlk ve ortaöğretim kurumlarının gücünü bildiğini; yükseköğretimde de 65 Bin’e yaklaşan öğrenci sayısı ile birlikte Isparta’nın önemli bir ivme kazandığını kaydeden Akkartal, “elbette bu büyüklükte bir potansiyelde bir dizi sorunlar çıkacaktır. Isparta’da özellikle yükseköğretim programlarında okuyan gençlerimizin barınma sorunlarının olduğunu biliyorum. Çözüm noktasında devreye girmek en büyük arzumdur” dedi.

MEMLEKETİMİ SEVİYORUM
Isparta’da doğup büyüyen; İstanbul’da farklı endüstrilerde iş üreten ve Binlerce kişiye istihdam sağlayan; çarpıcı buluşlara imza atan Akkartal Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, şöyle dedi:
“Doğup büyüdüğün topraklara, canım Türkiyeme hizmet etmek bir ibadettir. İmkân sahibi olanların bu felsefe ile hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANA MİNNET DUYUYORUM
Bu bağlamda taş üstüne taş koyana minnet duygularımı ifade etmek istiyorum. Bizim de çorbada tuzumuzun olması açısından bir karar verdik. Isparta’ya bir Kız Öğrenci Yurdu yaptırmak istiyorum.
Bize yer gösterilmesini istiyoruz. Gösterilecek yerin konumuna, yüz ölçümüne ve diğer verilerine göre biz de kapasitesini şekillendireceğiz. Mimarisini çizdireceğiz. Bize yer gösterilmesi halinde tüm masrafları karşılayacağız. Bu eseri de Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) armağan edeceğiz.”

DEVLET HER HİZMETİ ANINDA KARŞILAYAMAZ
Her hizmeti kamu yönetiminden beklemenin çok da gerçekçi olmadığını anlatan Akkartal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Isparta’da eğitim, sağlık, inanç, spor, kültür kısacası hayatın her alanında eser yaptıran, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederim. Hak’a yürüyenlere de Allah’tan rahmet dilerim. Her hizmeti Devlet’ten beklemek yersizdir. Bu açıdan vatandaş katkıları çok değerlidir. Yol açıcıdır. Biz de bu anlayışa talibiz. Isparta’daki hemşehrilerime hizmet etme gururunu yaşamak istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum