Yürüyerek Girdi Cenazesi Çıktı

Yürüyerek Girdi Cenazesi Çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 10:38
Yürüyerek Girdi Cenazesi Çıktı

SDÜ Tıp Fakültesi Kalp Hastalıkları Kliniklerine ilişkin çok sayıda şikayetin Rektörlük ve Tıp Fakültesi Dekanlığı'na geldiği öğrenildi.

Bu şikayetlerden birisi de Akdeniz Haber Merkezi'ne gönderildi.İşte o şikayet mektubu:

"Hastanenize 02.03.2015 tarihinde göğüs ağrıları şikayeti ile yürüyerek giren babam İ.D apar topar anjiyo ardından stent takılarak kardiyoloji bölümünde tedaviye alınmıştır.Daha önceden hiçbir hastalığı olmayan babamın yoğun bakıma alındığı ikinci günü kanlı balgam nefes darlığı sorunları ortaya çıkmıştır. Doktorlar hastalığı hakkında teşhis koyamamış enfeksiyondan şüphelendiklerini bizlere bildirmişlerdir.
Enfeksiyon riski olan bir hasta üçüncü günü yoğun bakımdan durumu iyi olduğu gerekçesi ile servise çıkarılmış bura tıp öğrencilerinin deneyine sunulmuş. Dört beş öğrenci dersleri sebebi ile babamı yormuşlar ve enfeksiyon riski taşıyan bir hastanın hastalığını ilerletmişlerdir. 06.03.2015 tarihinde nefes darlığı problemlerini artması sebebi ile yoğun bakıma alınmış ve birkaç saat sonra vefat ettiği haberini aldık. Ailesi hasta yakını olarak bilgi alma isteklerimiz çok kaba ve insanlığa yakışmayacak şekilde ukala davranışlarla karşılaşılmış ve bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Ayrıca babamın burada biz evlatlarından isteği burada iyi bakılmadığı ve başka hastaneye gitme isteği biz çocuklarını derinden yaramaktadır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum