Yürüyün Filistin’e Emrini Bekliyoruz

Yürüyün Filistin’e Emrini Bekliyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2017 10:27
Yürüyün Filistin’e Emrini Bekliyoruz

Sivil Toplum Hareketi Isparta Başkanı Mustafa Sağlam, ABD Başkanı Trump'un Kudüs'ü İsrail'in Başkenti ilan etmesini sert bir dille kınadı.

Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada; "Reis-i cumhurumuz bize “YÜRÜYÜN FİLİSTİN’E” dese emin olun, bizler ardımıza bile bakmadan evladı ıyal demeden yürüyüp gitmeye hazırız. Bizim bir davamız var ve bu dava neyi gerektirirse yapmak da boynumuzun borcudur" dedi.

Sivil Toplum Hareketi Başkanı Sağlam, "Milletler kendi iradelerini kullanarak egemenliklerini ayakta tutarlar. Filistin halkı kendi iradeleri ile yıllardır İsrail tarafından işgal edilen öz vatanlarında adeta parya olarak yaşıyorlar. Yazıktır ki bu duruma dünyada Türkiye’den başka ses çıkaran ve ciddi bir tavır sergileyen ülke yoktur.

Yıllar önce rahmeti Erbakan hocamız ön görüsü ile İsrail’in devlet merkezini Kudüs’e nakletmesinden bahsederken işte tam da bu zamanları kast ederek bir öngörüde bulunmuştur. Erbakan hoca yarın aynı planların Anadolu üzerinde de oynanacağını söylemiştir. Peki, dünya buna sessiz kalırken ABD’nin bu şımarık tavrı karşısında bu ümmetin aynı paydalarını paylaşanlar neden ciddi bir tavır içerisine girmezler.

Bu coğrafya Müslümanların yoğun olarak yaşadığı yerlerdir. Bu ülkeler Anadolu’nun kapısını muhafaza eden ülke olarak Türk milletinin vazifesini hakkıyla yerine getirmesine güvenerek mi bu çekinceli tavrı sergilemektedirler. Eğer biz Anadolu kapısını muhafaza etmez isek bu kâfir güruh bu ümmetin üzerine fiili olarak çöreklenecektir. Yıllardır sömürerek uzaktan yaptıklarını fiili olarak da icra edeceklerdir. ABD’nin son yaptığı da bunun kanıtıdır.

Artık İsrail o kadar fütursuzdur ki dünyanın polisliğine soyunmuş (ki gittiği her yere felaket götürdüğünü bilmeyen kaldıysa şaşarız) ABD’yi arkasına alarak dünyaya kafa tutmaktadır. Kimdir İsrail? Bir avuç ve şımarık insan topluluğundan başka nedir? Kan akıtmaktan başka hangi insani icraatına şahit olduk? İsrail Filistinli kardeşlerimizin kanını akıtmaya devam ederken biz artık duramayız.

Reis-i cumhurumuz bize “YÜRÜYÜN FİLİSTİN’E” dese emin olun, bizler ardımıza bile bakmadan evladı ıyal demeden yürüyüp gitmeye hazırız. Bizim bir davamız var ve bu dava neyi gerektirirse yapmak da boynumuzun borcudur.

Sivil toplum Hareketi olarak vazifeye hazır olduğumuzu ve Filistinli kardeşlerimizin her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Devlet büyüklerimizin bir emri ile neler yapabileceğimizi kanıtlamış bir toplumda bunu belirtmek abesle iştigal olarak görülebilir, lakin vazifemiz hem uyanık kalmak hem de uyandırmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum