Yusuf Erdoğan Denizlispor Yolunda

Yusuf Erdoğan Denizlispor Yolunda

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2019 20:41
Yusuf Erdoğan Denizlispor Yolunda

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Akhisarsporlu kanat oyuncusu Güray Vural ve Kayserisporlu sağ bek Tiago Lopes ile prensipte anlaşma sağlayan Yeşil - Siyahlıların küme düşen Bursaspor'dan Yusuf Erdoğan'ı istediği bildirildi.

YUSUFLA GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR

Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmayı planlayan yönetimin Yusuf'la yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı bildirildi. Küçük pürüzlerin giderilmesi durumunda tecrübeli kanat oyuncusunun yeni sezonda Denizlispor forması giyeceği vurgulandı.

Futbolculuk kariyerine Araklıspor'da başlayan 26 yaşındaki Yusuf, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve Bursaspor formalarını terletti. Geçen sezon Bursaspor'da 26 lig maçına çıkıp 1 gol atan oyuncu U21 Milli Takımı'nda da top koşturdu. Haber: Yunus Özler

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.