Yusuf Erdoğan İmzayı Attı

Yusuf Erdoğan İmzayı Attı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2019 17:20
Yusuf Erdoğan İmzayı Attı

Adı Galatasaray ile anılan ve hatta Galatasaray forması dahi giyen Isparta’lı Yusuf Erdoğan, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

Kasımpaşa, bonservisi elinde olan ve Galatasaray formalı fotoğrafları da çıkan Yusuf Erdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bursaspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından askerlik görevini yerine getiren ve bu sırada Galatasaray ile anlaştığı kaydedilen 26 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa ile anlaştı.

Kasımpaşa'nın yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Yusuf Erdoğan, sabah saatlerinde sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti ve ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.