Yusuf Erdoğan 'Isparta'da Birinci Parti Olacağız'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan Isparta’da Milletvekili adaylarının belirlenmesinden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2011 14:34
Yusuf Erdoğan 'Isparta'da Birinci Parti Olacağız'

ISPARTA’da BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ
CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan Isparta’da Milletvekili adaylarının belirlenmesinden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Erdoğan ”Isparta’da aday adaylığı sürecinde güzel bir çalışma yapan partimiz 14 aday içinden 4 aday seçilmiştir. Dışarıda kalan adaylarımız bugün listeye giremedikleri için partilere küskün değildirler. Esas olan CHP’nin Isparta ve Türkiye’de iktidar olmasıdır” dedi.

Yusuf Erdoğan “Isparta’da birinci parti olmak için 4 adayımız sıkı bir şekilde çalışmalarına başladı. Kamuoyunda CHP’nin diğer partilere göre iyi bir liste oluşturduğunu kamuoyu söylemektedir. Adaylarımız her şeyden önce kaliteli kişilerden oluşmaktadır. Mesela 1. sıra adayımız Eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner’in 2 yıla yakın Isparta’da görev yaptığı sürede vatandaşın bütün sorunlarını dinlemiş ve çözmeye çalışmıştır. Isparta’yı çok iyi tanımaktadır. Türkiye’de %70 oranında doğduğu ilde değil de yaşamını sürdürdüğü ilde aday olmaktadır. Asıl ama topluma hizmettir. Bazı yerel basın organlarında CHP’nin tabanında adaylar için huzursuzluk var diye haberler var bu tamamen yanlıştır. Taban adaylarımız çok iyi tanıyor. Bu adaylarımız Isparta’nın sorunlarını çözeceğine inanıyorlar. Biz artık Isparta CHP bir değil ikiden fazla Milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. CHP ilk defa 12 Haziranda birinci parti olacaktır. Bunu Tabanımız söylüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum