Yüzde 60 Oy Alacağız

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, 1 merkez 12 ilçe ve 9 kasaba olmak üzere 23 belediyeyi kazanacaklarını iddia etti. Merkez’de yüzde 50; kent genelinde ise yüzde 60 oy alacaklarını öne sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2014 09:15
Yüzde 60 Oy Alacağız

Belediye Başkan adayı nuri Uzaktaş’ı etik değerlere uygun, donanımlı, iş yapabilme becerisi yüksek olarak gördüğünü anlatan Zabun, “rakipleri ile kıyas dahi kabul edilemez. Zamanı geldiği an tek tek projelerini de açıklayacak” dedi.

Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı kaprisli olarak gören Zabun, “ulusal iktidar ile yerel yönetim elbette farklı olabilir. Ama bu en ileri demokrasilerde olur. Günaydın, bırakın proje yapmayı Bakan’a misafirperverlik göstermiyor’ dedi.

RAKAMLARI AÇIKLA
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştiren Zabun, “Ne hizmetleri var bir anlatsın. 2 eseri var. Gökkubbe ve Etnografya Müzesi. İkisi de tüyü bitmedik yetimin hakkı ile yapıldı. Ama gerekli olduğu tartışılır. Eser dediği bu 2 yapı da başına göçtü. Üstelik kendisi Yüksek Mimar. Bunlar beceriksizlik göstergesi. Fabrika diyor, kapalı kutu. Bilanço yok, şeffaflık yok. Rakamları bir açıkla da görelim” dedi

MERKEZ İLÇE YÜZDE 50
KENT GENELİ YÜZDE 60
Partisinin hedeflediği oy oranını da açıklayan Zabun, “Bizim bir derdimiz var. Başbakanımıza 1 fazla oy gönderdi. Biz merkez ilçede yüzde 50 oy bekliyoruz. Kent genelinde ise yüzde 60’a ulaşacağız. Bu bağlamda merkez, 12 ilçe ve 9 kasaba olmak üzere 23 belediyeyi de alacağımızı öngörüyoruz” dedi.

DAHA FAZLA ÜYEMİZ VAR
Ak Parti’nin Türkiye çapında 10 milyon bandında üyesi bulunduğunu ifade eden Zabun, Isparta’ya yakın plan yaptı. Zabun, “Merkez ilçede 18 bin üyemiz var. 9 bin de diğer yerleşim birimlerinde var. Toplamda 27 bin kişilik güçlü bir aileyiz. Hedeflerimizi tutundurabilecek bilgi, donanım ve çalışma azmine sahibiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum