Yüzde 60’ın Üzerinde Oy Alacağız

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2013 13:47
Yüzde 60’ın Üzerinde Oy Alacağız

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, il ve merkez ilçe üyeleri ve çok sayıda üyenin katımıyla düzenlendi.

AK PARTİ MİLLETİN İÇİNDEN GELEN BİR YAPIYA SAHİP
İlk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, AK Parti’nin milletin içinden gelen bir yapı olduğunu vurgulayarak, yıllardır verilen desteği artırmak için daha var gücümüzle hizmet edeceğiz dedi. Uzaktaş; “Türkiye ve Isparta sürekli oylarını artırarak Ak Parti’ye destek verdi. Çünkü bizim partimiz milletin içinden gelen bir yapıya sahip. Bize inandıkları ve güvendikleri için destek vermek istiyorlar. Ama muhalefet temsilcileri yapılanları yok sayarak milletimizi yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz AK Parti iktidarı olarak, milletimizle sürekli güçlenerek oy hedefini artırarak daha büyük hizmetler sunmaya gayret göstereceğiz” dedi

SALDIRGAN BAŞKAN
AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ise gündeminde MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın vardı. Bilgiç, Başkan Günaydın’ın saldırgan bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyareti sırasında Büyük Isparta Oteli’ne dev pankart astırdığını vurgulayan Bilgiç; “otele pankart asmış. Biz bunları yaptık, siz ne yaptınız” diye. Orada her türlü gerçeği kapatmış. Görmek istemeyen göz görmez diye bir deyim vardır. Ülkemizin her karışına verdiğimiz hizmetleri tüm halkımız görüyor. Artan oy oranlarımızla biz 76 milyon insanımızı kucaklıyoruz. Biz her zaman doğru yapılanı takdir ettik. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde ben yok, biz varız. Adaylarımızı kucaklayarak seçime gireceğiz. % 60’ın daha da üzerinde oy alacağız” dedi.

SİYASETE SEVİYE AK PARTİ İLE GELDİ
Son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel’inde gündeminde yerel seçimler ve Belediye Başkanı Günaydın vardı. Özel, siyasi parti temsilcileri adaylarını açıklıyor. Herkes AK parti’nin adaylarını bekliyor. Beklesinler. Uygun tarihte adaylarımız açıklanacaktır. AK Parti ile birlikte siyasete seviye geldi. Kötü sözle, yalan ile milletimizi kandırarak siyaset yapıyorlar. Gittim Belediye Başkanı Günaydın’ın adaylığı için tebrik ettim. Ama o bize açılışlarını yapacağı tesislere davet ederken, “Yürekleri yetiyorsa gelsinler” diye sesleniyor. Evine misafir davet ederken yüreğin yetiyorsa gel diyebilinir mi.

MHP’nin Genel Başkanı Bahçeli’ye kapalı Pazar yerinin açılışını yaptırdı. Allahtan kimseni başına çökmedi. Orada açılışa katılan MHP’liler bile güneş ve yağmur aldığını söylüyorlar. Birde AK Partili belediyeler yaptığı kapalı Pazar yerlerine bakın. Günaydın burada mimarlar egolarını tatmin ediyor. Ucube dikti. Genel Başkanına açtırdı. O binadaki andazit taşları yine vatandaşımızın üstüne düşecek. Isparta’ya yaptığı bütün yatırımların arkasında AK Parti var.

Önümüzdeki yerel seçimlerde 22 belediyeyi alacağız. Ve daha çok güçlenerek hizmette en üst seviyelere çıkacağız diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum