Yüzmede Şampiyonlar Belli Oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2017-2018 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Gençler Yüzme İl Birinciliği Yarışmalarında Şampiyonlar belli oldu.

Yayınlanma:
Yüzmede Şampiyonlar Belli Oldu.

Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda düzenlenecek olan Okullararası Gençler Kız – Erkek Yüzme İl Birinciliği Yarışmalarında Okul Sporları yarışma statüsü uygulandı. Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Yüzme İl Birinciliği ve Anadolu Yıldızlar İl seçmesi Sona erdi. Genç Kızlarda Bahçeşehir Koleji, Genç Erkeklerde Boğaziçi Koleji birinci oldu. 

Okul Sporları Gençler yüzme İl birinciliği ve Anadolu Yıldızlar İl Seçme yarışmaları nefesleri kesti. Yapılan yarışmalara devlet ve özel okullar yoğun ilgi gösterdi.Okul Sporları Gençler Yüzme İl Birinciliği ve Anadolu Yıldızları İl Seçme Yarışmalarına Doğa Koleji, TED Koleji, Bahçeşehir Koleji, Boğaziçi Koleji, Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi, ŞAİK Anadolu Lisesi, Gönen Fen Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Turuncu Temel Lisesi ve Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesinden sporcular katıldı. Yarışmalarda dereceye giren okullar ve sporcular grup ve Türkiye Finallerinde yarışacaklar.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.