Yüzmeye Gitti Boğuldu

Isparta'da görevli olan ve Alanya ilçesinde denize giren astsubay çavuş boğularak hayatını kaybetti...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2013 12:43
Yüzmeye Gitti Boğuldu

Olay, ilçenin dünyaca ünlü Damlataş Plajı'nda meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte 2 günlük tatil için Isparta Eğridir Dağ Komando Okulu'ndan ilçeye gelen 5 astsubay denize girdi.

Bir süre güneşlenip denizde yüzen astsubay çavuşlardan Okan Güngör çırpınmaya başladı. Arkadaşları tarafından fark edilerek kıyıya çıkartılan Güngör için olay yerine ambulans çağrıldı. 112 acil servis görevlilerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ancak kalbi duran Güngör hastaneye götürüldü.

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen ve akciğerleri suyla dolan Güngör, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya ve askeri yetkililer hastaneye giderek konu hakkında bilgi aldı.

Binbaşı Çetinkaya olayla ilgili Güngör'ün kurs için gittiği Isparta Dağ Komando Okulu ile yeni mezun olduğu Balıkesir Bakım Okul Komutanlığı'na bilgi verdi. Cenaze, Alanya Belediye Mezarlığı Morg'unda yapılacak otopsinin ardından İstanbul'a götürülecek.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.