Yüzmeye Yoğun İlgi

Yüzmeye Yoğun İlgi

Yayınlanma:
Yüzmeye Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları arasında en çok ilgi yüzme kursuna oldu.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yaz mevsiminde 27 ayrı dalda yaz spor okulu kursları açtıklarına değinerek, açmış oldukları yaz spor okulları kurslarından en yoğun ilginin yüzme kurslarına olduğunu söyledi.

GEVREK; “YÜZME KURSUNDA KAYTILAR VERİLEN SÜREDEN ÖNCE DOLDU”

Yüzme kursuna yoğun ilgi olması nedeniyle kayıtların verilen süreden önce dolduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yüzme kursu için 350 başvurunun olduğunu kaydetti. Gevrek, yüzme kursunda ikinci dönem kayıtlarının başladığını dile getirerek, ikinci dönem kayıtlarının Temmuz ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

BASKETBOL İKİNCİ SIRADA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yaz spor okulları kurslarında yüzmeden sonra ikinci sırayı Basketbolun aldığını dile getirerek, yüzme kursundan sonra ikinci yoğun ilginin basketbol kurslarına olduğunu belirtti. 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü itibariyle başlayan Yaz Spor Okullarına 27 ayrı branşta yaklaşık 6 bin öğrencinin katıldığını vurgulayan İl Müdürü Gevrek, tüm aileleri çocuklarının yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için yaz spor okullarına getirmeleri çağrısında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.