Zabıta Bayram Denetimi Yaptı

Zabıta Bayram Denetimi Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2015 15:32
Zabıta Bayram Denetimi Yaptı

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan Bayramına 15 gün kala gıda ürünleri satış ve imalathanelerine yönelik denetimlerine başladı. Zabıta denetimde genel yükümlülüklerin yanı sıra işyerinin ve çalışma alanlarının hijyeni üzerinde de ısrarla duruyor. Hedef vatandaşın rahat huzur ve güvenli alışveriş yapmasını sağlamak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Ramazan Bayramı öncesi Zabıta Müdürlüğümüz vermiş olduğumuz talimat doğrultusunda hareket etmektedir. Halkımızın satın aldığı ürünler üzerinde hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Müdürlüğümüz yıl boyunca gıda satışı ve üretimi yapan firmalara periyodik olarak denetimlerini sürdürmektedirler. Ancak bayram dolayısı ile bu denetimleri biraz daha artırdık. Denetimimiz Ramazan ayı ve bayramı süresince de devam edecektir. Halkımızın tuttuğu oruçların Allah katında kabul olmasını temenni eder, bayrama aileleri ile birlikte huzur ve güven içerisinde girmelerini dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum