Zabıta Ekipleri Kaldırım İşgali Denetimi Yapıyor

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerdeki kaldırım ve yaya yollarını işgal eden esnafa yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 18:32
Zabıta Ekipleri Kaldırım İşgali Denetimi Yapıyor

Isparta Belediye Başkanı YükseYusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla çalışma başlatan Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım işgalinin önüne geçmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla denetimlerini tüm hızıyla devam ettiriyor.

Gerçekleştirilen denetimlerde hedeflerinin dağınık kaldırım işgalinin önüne geçmek olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnafların Belediye tarafından belirlenen kriterlere uyması ile oluşacak sorunların çözüleceğini vurguladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Halkımızın ortak kullanım alanı olan kaldırımların işgaline engel olmak amacıyla denetimler yapıyoruz. Kaldırımları işgal eden işyeri sahipleri ve seyyar satıcılar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 38'inci maddesi ve Isparta Belediyesi Zabıta Yönetmeliği'nin 5'inci maddesinin j. bendi gereğince işlem uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın da bu yönde talepleri var. Yaptığımız bu denetimler bundan sonra da devam edecek. Kaldırım işgaline kesinlikle izin verilmeyecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum