Zabıta Fırınları Denetledi: 10 Fırına İhtar!

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri iki ayrı gecede şehirde bulunan 48 fırını denetledi. 10 fırına ihtar tutunağı tutuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2011 15:54
Zabıta Fırınları Denetledi: 10 Fırına İhtar!

Denetimler sonrasında 27 fırına zabıt tutulurken, 10 fırına da ihbar tutanağı düzenlendi. Fırınlardaki denetimler tek tek görüntülerle tespit edilirken, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kötü durumda olan fırınların geçici bir süreliğine kapatılacağının sinyalini verirken, fırınların gerekli düzenlemeleri gerçekleştirmemeleri halinde ise tamamen kapatılabileceğini ve ruhsatlarının iptal edilebileceğini açıkladı.

Başkan Günaydın ayrıca denetimlerin ‘şikâyetler üzerine gerçekleştirildiği’ yönündeki söylentilere de sert tepki göstererek denetimlerin bizzat kendisinin talimatıyla gerçekleştirildiğini aktardı. Günaydın, “Herkes temiz olmak zorunda. Hiçbir kimse de hiçbir merciye ‘benim fırını kapatmasın’ talebiyle gelmesin. Torpil işlemez. İşleyen bir şey var o da fırınlarımızın istediğimiz güzel, pırıl pırıl ortama getirilmesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum