Zabıtadan Bayram Denetimi

Bayramların olmazsa olmazlarından biri olan tatlılar Kurban Bayramında’da alışverişte en rağbet gören ürünlerin başında geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2013 17:01
Zabıtadan Bayram Denetimi

Bütün hamur işi yapan firmalar Bayram’a yaklaştığımız şu son günlerde tatlı yetiştirme telaşı içerisinde. Belediye Zabıta Müdürlüğü’de halkın rağbet gösterdiği baklava firmalarına yönelik çalışmalarını artırdı.

Gıda Mühendisi ve Zabıta Memuru eşliğinde şehir merkezinde üretim yapan baklava firmaları tek tek kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü yapılan baklavaların hamurundan, içerisine katılan tüm ürünleri didik didik kontrol etti. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü çalışma ortamı ve hijyen üzerine hassasiyetle durdu. Yasal olarak bulunması gereken evraklarda tekrar gözden geçirildi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kurban Bayramı Dolayısı ile Zabıta Müdürlüğümüze vermiş olduğum talimat doğrultusunda haraket etmektedirler. Halkımızın satın aldığı ürünler nedeni ile bayramının zehir olmaması için hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir.
Şehrimizde yaptığımız rutin denetimlerde ufak tefek kusurlar haricinde önemli bir soruna rastlanmaması beni oldukça memnun etmiştir. Sadece bir firmamıza gerekli ikaz yapılmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.