Zabıtadan Dilenci Operasyonu

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle denetimlerini artırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2013 14:29
Zabıtadan Dilenci Operasyonu

Özellikle duygu simsarlığı yaparak halktan para toplayan vatandaşlara karşı çalışma başlatan Zabıta Müdürlüğü dilencileri toplayarak Müdürlük Binasında yapılan kontrol sonrası geldikleri şehirlere geri gönderiyor.

Bu vesile ile dün yapılan çalışmada onlarca dilenci yakalanarak şehir dışı edildi. Kimlikleri olmayanlar ise emniyet müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda halkımızın Kurban Bayramını rahat ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için müdürlüğümüz tüm tedbirleri almış durumdadır.

Özellikle duygu simsarlarına karşı bayram öncesi etkin mücadele başlatmış bulunmaktadır. İşyerlerinde cami önlerinde, hatta evlerden dilenerek para toplayanların müdürlüğümüz telefonu olan alo 153’e haber vermeleri yeterli olacaktır.

Müdürlüğümüz halkın manevi duyguları ile oynayan dilencilere karşı geniş çaplı bir operasyon başlattı. Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirilen dilencilere burada kimlik tespiti uygulaması yapıldı. Kabahatler kanununa göre de yasal işlem yapılarak şehir dışına çıkarılmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum