Zabun, "Senin Mayan Atatürk’le Aynı Değil"

Zabun, "Senin Mayan Atatürk’le Aynı Değil"

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2016 11:33
Zabun, "Senin Mayan Atatürk’le Aynı Değil"

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun İl Danışma Meclisi Toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun talimatla hareket eden bir kukla olduğunu söyleyen Zabun “Senin mayan Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aynı değil. Kime uşaklık ettiğini görmediğimizi mi sanıyorsunuz?” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Uluborlu’da yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısında “Çok önemli bir süreçteyiz. Çok yönlü saldırılarla karşı karşıyayız. Bugünlere zor geldik. Sürüldük, zindana atıldık darağacına gönderildik. Düzmece mahkeme kararıyla yaşımız büyültüldü. Darağacına götürüldük. Önce düşman ettiler ardından denge olsun diye sağ ve sol kolumuzu kestiler. Ancak hesaplayamadıkları içimizde yanan azim ve dava ateşi o kadar büyüktü ki, onların kestiği yanlarımızdan öyle bir kol yetişti ki dünyanın her yerine uzandı. Bu kol insanın vicdanını salladı. Korkutlar partimizi kapatmaya kalktılar. E-muhtıra verdiler. Sözde cumhuriyet mitingleriyle milletli sokağa dökeceklerini sandılar. Delikanlı ve dik duruşumuzla e-muhtırayı nasıl bertaraf ettiğimizi gördük. Dik dur eğilme bu millet seninle diyen Anadolu’nun gücünü gezi oyalarını darmadağın ettiğini gördük” diye konuştu.

TRUVA ATINDAKİ HAİNLER
AK Parti iktidarına karşı tuzaklar kurmaya çalışıldığını söyleyen Zabun “17-25 Aralık darbe girişimiyle bu kez de Truva atındaki hainleri devreye soktular. Hiçbir şey bu ihanet şebekesi kadar canımızı acıtmadı. Ancak bu milletin feraseti onları da ayıklamaya yetti. Şimdi bedel ödüyor ödemeye devam edecekler. Kukla basıncılarla 4 bir yandan algı operasyonu yaptılar. Dediler ki zafer sizin. Herkes ganimet paylaşıyor neden siz bekliyorsunuz? Nefsimizi devreye sokup ders vermeye kalktılar. Maalesef bir miktar bu oyuna geldik. Terör örgütünün uzantılarıyla kol kola girdiler. 7 Haziranda nasıl salladık naraları attılar. Sırtımızdan saplanan okla kendimize geldik. Onların bir tuzağı varsa Allah’ın da bir tuzağı vardır. Tuzak kuranların en güçlüsü Yüce Allah’tır kurdukları tuzaklar başlarına çalındı. Hatamızı millet olarak çok çabuk gördük. 1 Kasımda sandıkta ders verdik bir kez daha. Lakin halen kabul etmiyorlar. Yüzde 50’lik ders onlara yetmedi. Yüzde 60 -70 almalıyız ki bu milletin üzerinde hesap yapmaktan vazgeçsinler. Doğuda güneydoğuda Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da ateş yaktılar. Şimdi Kafkaslarda yeni ateşi yakmaya kalkıyorlar” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA TALİMAT VERİYORLAR
CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Zabun “Biz sizin ciğerinizi biliyoruz, korkmuyoruz. Tankınızla, topunuzla en gelişmiş silahlarınızla gelin. Biz sizin gibi Haçlı ordularını hallaç pamuğu gibi atmış milletin evlatlarıyız. Çanakkale’yi ne çabuk unuttunuz. İstiklal Mücadelemizi ne çabuk unuttunuz. Bizi ölümle korkutabileceğinizi mi sanıyorsunuz. Bizim için ölüm yeniden doğuştur. Şimdi’de kaset operasyonuyla CHP’nin başına gelen Kılıçdaroğlu’na talimat veriyorlar. Aldığın talimatları uygulayacağım derken maymuna döndüğünü gördük. Sen görmesen de CHP’ye oy verenler görüyor. Bu Kılıçdaroğlu’nu önce eğitime aldılar. Suratına botokslar yaptılar elini kolun şöyle şöyle sallayacaksın talimatı verdiler. Milletin karşısına geçip kukla gibi hareket etiğini, sahibinin sana taktığı vidaların gıcırtısını duymadıklarını mı sanıyorsun? Kepazeye döndün. Kılıçdaroğlu senin mayan bu milletin mayası değil gibi. O suratın arkasında Menderesi asanların, camileri ahıra dönüştürmelerin, ezanları susturmaya kalkanların zihniyetini görüyoruz. Senin mayan Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aynı değil. Kime uşaklık ettiğini görmediğimizi mi sanıyorsunuz?” şeklinde konuştu.

‘CHP’Lİ KARDEŞİM GÖR BU OYUNU’
CHP’lilere seslenen İl Başkanı Osman Zabun “Bu milletin lideri kefenini giyip yola çıktı. Bu millet kefenin önce zaten giydi. Ey Kılıçdaroğlu azıcık ayağında da bu toraklarda eser varsa kendine gel. Gelmeyeceksen aynı çuvalın için giydi paralel çeteyi de okyanus ötesine git. Gün birlik olma günüdür. Gün Çanakkale destanını yeniden yazma günüdür. Şimdi zaman yeniden ayağa kakma zamandır. Bu fitnecilerin karşısında dimdik ayakta durma günüdür. Biz tek vücut gibiyiz. Vücudun bir yerinde çıban olduğunda onu söküp atacak durumdayız. Ey CHP’li kardeşim, Alevi kardeşim büyük oyunu gör, celladına aşık olmaktan vazgeç. Ey Kürt kardeşim ateşe tapanların ardından gitme. Üzerimizde nasıl ameliyat yapıldığın fark et. Kasetlerin şantajların montajların seni hipnoz etmesine müsaade etme” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum