Zabun: '30 Mart Yerel Seçim Boyutunu Aştı'

Ankara’da düzenlenen büyük toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, gerçekleştirilen organizasyonun sadece bir toplantıdan ibaret olmadığını, Türkiye sınırlarını aşan yansımalarının bulunduğunu bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2014 11:23
Zabun: '30 Mart Yerel Seçim Boyutunu Aştı'

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da düzenlediği ve Türkiye genelindeki tüm Belediye Başkan adaylarının katıldığı toplantıya Isparta heyetiyle giden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, önemli açıklamalarda bulundu.

“İLERİYE HEDEFİ OLMAYAN BİR PARTİ DEĞİLİZ”
Gerçekleştirilen organizasyona ülke çapında belediye başkan adayları, il ve ilçe başkanlarının katıldığını belirten Zabun, “Çok verimli ve heyecanlı geçti. Yeni şeyler vardı. Parti olarak misyonunuz durduğumuz yerde duran bir parti olmamak. İleriye hedefi olmayan bir parti değiliz. Biz yüzde 50 oy aldığımızda bunu nasıl artırabiliriz şeklinde mücadele yapan bir partiyiz. Aslında bize bu heyecanı sağlayan ve dinamizmi kazandıran şey sadece Türkiye Partisi olmadığımızdır. Meseleye öyle bakıyoruz. Dünyanın yeni bir vicdana ve bakış açısına ihtiyacı var. Biz AK Parti olarak Anadolu toprakları üzerinden dünyaya yeni bir nefes ve yeni bir vicdan olmak gibi bir ideale sahibiz. Bu idealin arkasından gidiyoruz. Ezilen ve 3. sınıf gibi görülen insanların nefesi olmak gibi de bir idealimiz var” dedi.

“SAĞLAM DURUŞUMUZU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Öte yandan 30 Mart’ta gerçekleştirilecek ola yerel seçimin sadece Türkiye’nin bir seçimi olduğunu düşünmediklerini ifade eden Zabun şöyle devam etti; “Türkiye’nin seçiminin Suriye, Afganistan, Azerbaycan, Afrika’nın en orta noktalarındaki sömürülen insanların seçimi olarak görüyoruz. Bu idealle ve ruh haliyle çalışıyoruz. Her geçen gün de halkımızın desteği ile gücümüzü artırmak suretiyle de aslında dünyanın statik ve emperyalist yapısını, sömürge düzenini alt üst edebilecek noktada da bir seviyeye ulaştık. Sağ olsun Başbakanımız da göreve ilk geldiği günden itibaren en keskin biçimde, dikleşmeden dik duran bir lider. Aslında bir takım şer güçlerin ve odakların korktukları şey de bu. Sömürge ve emperyalist düzeninin başbakanın mazlum milletlerin sesi olma noktasındaki çıkışlarıyla alt üst olacağından korkuyorlar. Bundan dolayı da AK Parti üzerinden Türkiye üstünde bir takım manipülasyonlar ve operasyonlar gerçekleştirmek suretiyle kendilerinin kurulu düzenlerinin yıkılmak gibi girişimlerinin içerisindeler. Ama bunu engelleyemeyecekler. Bu gücü bize Türk milleti veriyor. Bu konu da milletimize teşekkür ediyoruz. Onları bu konuda hiç utandırmadık, bundan sonra da utandırmayacağız. Bu sağlam duruşumuzu da inşallah devam ettireceğiz.

“BU TOPLANTININ ÜLKE DIŞINA ÇIKAN YANSIMALARI VAR”
Bu toplantının Türkiye sınırlarını aşan yansımaları var. Medeniyetin beşiği olan Anadolu’dan verilen mesajları sadece Türkiye izlemiyor. Tüm dünyadan izleniyor. Rakiplerimiz ve taraftarlarımız da izliyor. Ayrıca Ispartalı hemşerilerimiz de bunu yakından takip ediyor. Kendileri de büyük destek verdi. Ispartalı hemşerilerimizin bu desteğini önümüzdeki süreç içerisinde de esirgemeyeceğini düşünüyoruz. Yerel seçimlerin kendi çerçevesinde handikapları vardır. Bu handikapları kullanmak suretiyle bir takım odaklar saldırı yollarını tercih etmişlerdir. Bu seçim aslında sadece bir yerel seçim değil. Maalesef 30 Mart seçimleri yerel seçimler boyutunu aşmıştır. Farklı bir seçim noktasına gelmiştir. Türkiye’nin kendi kaderini belirleyip, belirleyemeyeceği ya da mazlum milletlerin sesi olmaya devam edip, edemeyeceği tercih noktasına gelmiştir.

Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Ispartamız da bu değerlendirmeyi yapıyor. Hiç kimse bu milletin sağduyusunu küçümsemesin. Küçümsemeye çalışanlar bugüne kadar yanıldılar, bundan sonra da yanılmaya devam edeceklerdir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum