Zabun Ne Demek İstedi ?

Ak Parti Merkez İlçe Kongresinde konuşan İl Genel Meclis Başkanı Av. Osman Zabun, ne demek istedi? Milletvekili Özel, neden konuşmanın yanlış anlaşılmamasını istedi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2012 15:30
Zabun Ne Demek İstedi ?

AK Parti’nin Merkez İlçe Teşkilatının dün yapılan kongresine konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun’un isim vermeden, Vali Memduh Oğuz'un 'bayrak direği gibi adamım, Isparta’nın benim gibi menfaat peşinde koşmayan kişilere ihtiyacı var’ sözlerine gönderme mi yaptı?

İsim belirtmeden Vali Memduh Oğuz’a yönelik göndermesi ve ardından Milletvekili Recep Özel’in bu sözle ilgili bir toparlama yapması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Osman Zabun, Vali Memduh Oğuz’un Ramazan Ayı’nda ‘Bayrak direği gibi adamım, Isparta’nın benim gibi menfaat peşinde koşmayan kişilere ihtiyacı var’ sözlerine, kongrede yaptığı konuşmasında “Tırnak içinde “Bayrak direği, sancak direği gibi adamım, eğilmem, Isparta’nın şahsi menfaatler peşinde koşmayacak lidere ihtiyacı var” diyecek atanmışların bunun saygısızlık olduğunu bilmeyenlere, bildirmek için AK Partiliyiz' sözleri damgasını vurdu.

Zabun'un Vali hakkında neden bu konuşmayı yaptığı salondakiler tarafından anlaşılmazken, Zabun'dan sonra kürsüye çıkan Milletvekili Özel; 'Basın mensuplarının bu konuşmayı yanlış anlamamasını istiyorum. Isparta’nın en tepesinde aramızda bir çatışma yok. Burada bir yanlış anlaşılma olmasın. Kimseyle kavgamız yok. Vatandaş bizden kavga istemiyor, hizmet istiyor. Bürokratlarımız, belediye başkanlarımızla bir ve bütünüz. Isparta bize oy verirken hizmet edin diye verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum