Zabun’a Bir Tepki De Şenol’dan

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, İl Genel Meclisi’nin Dereboğazı yolu ile ilgili görüş bildirmesini çok gecikmiş bir durum olarak yorumladı. Şenol, İl Genel Meclisi Başkanı Zabun’u da siyaset kokan açıklamalar yapmakla suçladı.

Yayınlanma:
Zabun’a Bir Tepki De Şenol’dan

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Dereboğazı yoluyla ilgili İl Genel Meclisindeki görüşmelerin herkes için abes geldiğini ve görüşmelerin kamuoyunun tepkisinin azaltılması için yapıldığını ileri sürdü. 23 Aralık’ta Dereboğa Yolu’nun duble yol olması için eylem yapılacağını ifade eden Şenol, parti teşkilatlarını ve odaları eyleme davet ettiklerini söyledi.

23 Aralık’ta yapılacak olan eyleme bütün siyasi parti teşkilatlarını ve odaları davet eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, konu hakkında olumlu görüşmeler için geç kalındığına dikkat çekti.

İl Genel Meclisinde görüşülen Dereboğazı Yolu’nun duble yol olması konusundaki görüşmelerin olumlu sonuçların alınması konusunda geç kalındığını ifade eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, yapılan görüşmelerin kamuoyunun tepkisini azaltmak için yapıldığını belirtti. Şenol, “İl Genel Meclisinde konuşulan Dereboğazı yolu ile ilgili tartışmalarını biz abes bulduk. Olumlu görüşler için çok geç kalındı. Bu görüşler kamuoyunun tepkisini azaltmak için yapılmıştır. İl genel meclisi tarafından komisyona baskı yapılmıştır. Meclis Başkanının siyaset kokan konuşmaları olmuştur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.