Zabun'dan İl Atamaları İle İlgili Açıklama

AK Parti Milletvekili Osman Zabun, katıldığı canlı yayın programında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürü atamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Zabun'dan İl Atamaları İle İlgili Açıklama

TV32'de yayınlanan Gündem Yoğun programına katılan ve gazeteciler Mustafa Kahraman ve Enes Yapalıkan'ın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürü atamaların ne zaman yapılacağına dair sorularını yanıtlayan Zabun, şu ifadeleri kullandı:

“Şuanki arkadaşımız Abdullah bey yıllardır mevcut yapının içerisindedir. Ve orada işi de yürütüyor. Şu an İl Özel İdaresinin işleyişinde bir sıkıntı yok. Bayram sonrası bir tasarrufumuz olacak.”

İl Sağlık Müdürlüğü ataması konusunda da konuşan Milletvekili Zabun, atamanın bayramdan sonra netleşeceğini belirtti ve şunları ekledi: “Benim adamım, senin adamın anlamında değil, Isparta’ya güzel hizmet edecek, vatandaşlarla doğru ilişki kuracak arkadaşlarımızla bu işin yürümesi kanaatindeyim.”

Zabun, şu ana kadar her iki kurumda da herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını vurgulayarak, “İşler yürüyor. Bayram sonrası da atamaları yapılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum