Zabun'dan Muhalefete Eşekli Gönderme

Zabun: "AK Parti, Türkiye’de yeni bir sayfa açtı. Bakın geçmiş dönemlerde vatandaşlar ahırda ki eşeğini, ambarda ki arpa ve buğdayını bunlardan saklıyordu. Biz iktidara geldik ve Türkiye değişti"

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2014 09:56
Zabun'dan Muhalefete Eşekli Gönderme

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Recep Tayip Erdoğan’ın Çankaya’ya yüksek bir oy oranıyla çıkacağını savunarak, “Zamanında ‘bu halkta Cumhurbaşkanı seçecek irade yok’ diyen çatıcılar boyunun ölçüsünü alacak” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Eğirdir’de düzenlenen iftar programında muhalefeti eleştirdi. Zabun “Bu millet 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı, halkın adamını Çankaya Köşküne yüksek bir oy oranıyla çıkartacaktır. Türkiye son 10 yolda çok yok kat etti. Artık bu millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Recep Tayip Erdoğan’ı bağrına bastı. AK Parti, Türkiye’de yeni bir sayfa açtı. Bakın geçmiş dönemlerde vatandaşlar ahırda ki eşeğini, ambarda ki arpa ve buğdayını bunlardan saklıyordu. Biz iktidara geldik ve Türkiye değişti. AK Parti bunların halk düşmanlığı siyasetini yok etti. Halkın partisi olduk. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. 2007 yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin derken, bu çatıcılar ve destekçileri ‘bu halkta Cumhurbaşkanı seçecek irade yok’ diye dalga geçmişti. Bugün bakıyoruz ki hepsi biranda halkçı oldu. Ama bunlar boylarının ölçüsünü yine alacaklar.Halkın iradesine güvenmeyenler ve dalga geçenler şimdi neler yapıyor görüyorsunuz. Ispartalılar Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sever ve bağrına basar. Bu çatıcılar, milletin iradesine güvenmeyenler hangi yüzle oy isteyecekler merak ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum