Zabun'un Bu Açıklamaları Çok Konuşulacak!

"Bunların Hepsi, Kuzu Postuna Bürünmüş Çakal" "Arkadaş Kendi Marifeti Gibi Anlatıyor Ama..."

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2019 11:38
Zabun'un Bu Açıklamaları Çok Konuşulacak!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın zaman zaman yaptığı ‘yaşanabilir kent’ vurgusuna göndermede bulunarak, “Hükümet tarafından yapılan yatırımlar Isparta'ya yaşanabilir şehir yapıyor. Sağlık ve eğitimde Türkiye birincisiyiz. Arkadaş çıkıyor kendi marifeti gibi konuşuyor” dedi.

Zabun, HDP, CHP ve İYİ Parti’yi kast ederek “Bunların hepsi kuzu postuna girmiş çakal” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun 31 Mart seçiminin önemine dikkat çekti. Karşı cephede oluşturulan ittifaklar için 'kuzu postuna girmiş çakallar' diye tanımlayan Zabun, şöyle dedi:

"Bu millet bizi her seçimde yukarı taşıdı. Çok mücadele ettiler. Yüzde 34 ile başladık vatandaşımız hizmeti görünce sürekli oyumuzu yukarıya taşıdı. İnşallah bu yükseliş 31 Mart'ta da devam edecek. 31 Mart seçimi 24 Haziran'dan farklı değil. Bir tarafta HDP-CHP ile diğer tarafta CHP-İYİ Parti ile ittifak halinde. Bunların hepsi kuzu postuna girmiş çakal. Hepsi pusuda bekliyor. Aldanmayacağız, fırsat bırakmayacağız. İrademize sahip çıkacağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Mazluma, insanlığa, vicdana, hakka, hakikata sahip çıkacağız. Biz yeniden tarih yazacağız.

Isparta yaşanabilir şehir diye reklam yapıyorlar. Yaşanabilir şehir unvanı nereden geliyor biliyor musunuz? Hükümet tarafından yapılan yatırımlar Isparta'ya yaşanabilir şehir yapıyor. Sağlık ve eğitimde Türkiye birincisiyiz. Arkadaş çıkıyor kendi marifeti gibi konuşuyor. Buna baktığınız zaman ne olduğu görünüyor."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum