Zafer Bayramı Programı Ertelendi

Zafer Bayramı Programı Ertelendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2016 12:10
Zafer Bayramı Programı Ertelendi

Isparta Belediyesi, 29 Ağustos'ta yapacağı Zafer Bayramı kutlaması ile açılış ve temel atma törenini ileri bir tarihe erteledi.

Isparta Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Isparta Belediyesi olarak, en son 2013 yılında düzenlediğimiz Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili bu yıl da, içinde özel anlamlar taşıyan bir program organizasyonu çalışmalarını yürütüyorduk.

Zafer Bayramımızda, şehitlerimiz için, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tüm herkese göstermek için planlamalar yapmıştık. Ancak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de yürüttüğü operasyonlardan sonra Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın beyefendinin de görüşlerini alarak, ortak bir kararla programımızı ileri bir tarihe erteledik.

Osmanlı’nın torunlarının Yavuz Sultan Selim Han’ın Suriye’yi fethinin tam da 500.’ncü yıl dönümünde yine Suriye’de aslanlar gibi fethe çıktığı bugünlerde bize düşen onlara destek olmaktır.

Hain FETÖ teröristlerinin darbe girişimine karşı çıkan, onlara destek vermeyerek, gerçek Türk askerinin ne olduğunu dün dünyanın bir çok coğrafyasında bugün de Suriye’de tüm cihana gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz, cumartesi Pazar da çalışarak, ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi, katkı sağlamayı sürdürmeye kararlıyız" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.