Zafer Bayramı'nda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Zafer Bayramı'nda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 12:56
Zafer Bayramı'nda Halk Otobüsleri Ücretsiz

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamala­rına tüm halkı davet eden Belediye Baş­kanı Yusuf Ziya Günaydın bayram günü halk otobüslerinin saat 12.00'ye kadar üc­retsiz olacağını söyledi.

Artan terör olayları nedeniyle hafta sonu yapılacağı duyurulan konseri iptal eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günay­dın ayrıca tüm vatandaşları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenle­necek resmi törenlere halkını davet etti. Günaydın, Zafer Bayramı'na yoğun katılım sağlanması için 30 Ağustos Pazar günü 08.00-12.00 sa­atleri arasında halk otobüslerinin üc­retsiz hizmet vereceğini açıkladı. Başkan Günaydın ayrıca 20 Ağustos Perşembe gününden itibaren de şehrin her noktasının, çeşitli ebat­larda binlerce Türk Bayrağı ile süs­lenmesine başlanacağını açıklamış ve bu açıklamanın ardından çağrıya uyan vatandaşlar ev ve işyerlerini bayrak­larla donatmıştı.

Daha önceki yıllarda da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Sta­dında bir dizi kutlamalar gerçekleştirdikle­rini ve konserler verildiğini hatırlatan Başkan Günaydın, "Her gün terör olayları dolayısıyla şehitlerimiz gelirken, böyle bir eğlenceyi hak görmedik ve bundan dolayı etkinliklerimizi iptal etme kararı aldık" dedi.

Terör örgütü PKK, Kandil ve İmralı ile 13 yıldan bu yana pazarlıklara girildiğini ve bundan dolayı çözüm süreci adı altında terör örgütü mensuplarının şehirlere kadar silahlandığını, buna karşın hükümetçe hiç­bir tedbirin alınmadığını söyleyen Günay­dın, Türkiye'nin zor bir duruma düşürüldüğünü kaydetti. Günaydın, "Bun­dan 4 yıl önce Genel Başkanımız
Devlet Bahçeli 'PKK, Kandil, İmralı ile pazarlık, anlaşma olamaz. Kandil'e Türk Bayrağı dikilmelidir' de­miştir. Ancak bugün gelinen nokta ortadadır. Bizim bugün eğlenceye değil milli şuur, bayrak, vatan irade kararlığına ihtiyacımız var. Türk Mil­leti olarak PKK'nın zulmüne, pisli­ğine, katilliğine dur deme zamanıdır. Bunları Türk Milleti ola­rak tükürüğümüzle yok edebileceği­miz bilinmelidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum