Zaferler Yakışır Milletimize

Zaferler Yakışır Milletimize

Yayınlanma:
Zaferler Yakışır Milletimize

Bugün, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü… Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Türk milletinin silkinip ayağa kalkarak, işgalcileri ve hayallerini vatan topraklarından def ettiği muazzam bir stratejik hamlenin yıldönümündeyiz.

Tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz 95 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir.

Sakarya’dan Kocatepe’ye uzanan imrenilecek mücadele Dumlupınar’da şaha kalkmış ve Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle Türk Milleti’nin kudretini açıkça ispat etmiştir.

Şehit kanıyla esaretin suru yıkılmış, muhteşem bir inanmışlık ve fedakârlık öncülüğünde aziz millet varlığı giydirilmeye uğraşılan kefeni yırtıp atmıştır.
Bu haliyle 30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlıktır.

Kökeni, memleketi, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk Milleti’nin tüm fertleri aynı hedef etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini göstermişlerdir. Bu duygularla AJANS32 ailesi olarak, Büyük Milletimizin Zafer Günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.