Zamansız İstifa Takımı Zor Durumda Bıraktı

Mavi-beyazlılarda yönetimsel sıkıntılar devam ederken, 37 golle grubun en çok gol yiyen ekibi durumda bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2012 18:53
Zamansız İstifa Takımı Zor Durumda Bıraktı

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcisi Gönenspor’da yönetimsel sıkıntılar devam ediyor. Kulüp Başkanı Oğuz Başaran’ın zamansız istifasının ardından ortada kalan futbolcular, büyük fedakârlıklar yapıyor.

Lig hazırlıklarına geç başlayan ve zar zor kadro oluşturan Gönenspor, kabus dolu bir sezon geçiriyor. Teminat krizini Gönenli gurbetçi Hüseyin Avcı tarafından çözerek sezona giren ve maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuların bir kısmına lisans çıkaramayan mavi-beyazlılar, haftalardır başkansız maçlara çıkıyor.

Takımla birkaç yönetici ilgilenirken bu ilgisizlik spor camiasını da derinden üzüyor. Teknik Sorumlu Hüseyin Usku’nun istifasından ardından takımı çalıştıran Antrenör Özgür Kayı, imkânsızlıklar içinde mücadele ediyor. Gönenspor, 9 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6’da mağlubiyet aldı. 5 puanla 13. sırada bulunan mavi-beyazlılar, kalesinde 37 gol görerek ligin en çok gol yiyen ekibi oldu. Gönenspor, güçlü rakipler karşısında hezimete uğrarken bu ağır yeniler camiayı derinden üzüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum