Zehir Operasyonu

Zehir Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2021 12:40
Zehir Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü,  KOM Daire Başkanlığı koordinesinde yurt genelinde Kaçak Sahte ve Bandrolsüz Alkol Ürünlerine yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen ZEHİR operasyonu kapsamında bazı iş yerleri ve depolarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 26 Şişe Kaçak Alkol, 29 Şişe Etil Alkol, 146 Adet Likit Alkol Aroması, 176 Adet Tekrar Doldurulması için Kullanılan Bandrollü Boş Şişe, 66 Adet Cinsel İçeriğe sahip İçecek ve Çikolata olmak üzere toplam 443 adet ürün ele geçirildi.

Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili üç (3) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz,iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun  ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.