Zehir Tacirlerine Geçit Yok!

Isparta Narkotik Polisi, Fatih Mahallesi’nde yaptığı denetimlerde bir otomobilde gizlenmiş iki paket kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Zehir Tacirlerine Geçit Yok!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, bir otomobilde iki ayrı paket içersinde gizlenmiş kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Ajans32’nin edindiği bilgiye göre, KOM Şube’ye bağlı ekipler yaptıkları denetimler sırasında Fatih Mahallesi’nde şüphelendikleri 07 plakalı bir otomobili durdurdu.

Narkotik polisleri, araç içersindeki M.T. ve Y.G. ile birlikte iki ayrı paket içersinde gizlenmiş 2.88 gram ve 6.14 gram miktarlarında kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Konuyla ilgili şüphelileri gözaltına alan polis ekipleri, ifadelerinin ardından 2 kişiyi ‘Uyuşturucu madde kullanımı, sevkiyatı ve ticaretini yapmak’ suçlarından adliyeye sevk etti.

Kentte, uyuşturucuyla mücadele konularında çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirten emniyet yetkilileri, gençlerin zehir ve zehir tacirlerinden uzak tutulması adına yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.