Zehir Tacirleri’ne Polis Baskını!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün, uyuşturucu madde ticareti, sevkiyatı, kullanılması ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yaptığı operasyonlar sonucunda 5 kişi tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2012 09:32
Zehir Tacirleri’ne Polis Baskını!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün, uyuşturucu madde ticareti, sevkiyatı, kullanılması ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yaptığı operasyonlar sonucunda 5 kişi tutuklandı.Emniyet’ten konuyla iligili yapılan açıklamaya göre, “İlimizde yerleşik M.Ö. ve M.Ö. isimli kardeşlerin organizasyonunda Antalya ilinden ilimize getirilen uyuşturucu maddenin ilimizde satıldığı yönünde alınan bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmalarda şüpheliler ile irtibatlandıkları belirlenen bağımlı şahıslar yakalanarak haklarında “kullanmak için uyuşturucu madde satın almak suçu şüphesiyle soruşturma işlemi yapılmış, Soruşturma sürecinde M.Ö. ve M.Ö. isimli şüpheliler kendilerinden uyuşturucu madde satın almak isteyen kişilerle doğrudan görüşmek yerine İ.P.E., O.R. ve B.H. isimli kişileri aracı olarak kullandıkları tespit edilmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma 04.10.2012 günü sonlandırılarak adı geçen şüpheliler yakalanmıştır. Teşekkül halinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, başkalarına vermek ve satmak suçlarından haklarında hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte mevcuden Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden M.Ö, İ.P.E., M.Ö., O.R., ve B.H. isimli şüpheliler sorguları akabinde tutuklanmıştır. İlimiz genelinde uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek amacıyla ve güvenli çevre huzurlu toplum için, uyuşturucu madde tacirleri ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.