Zehirlenmeyi Önleyen Malzemeyi Üreteceğiz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ bünyesinde yapımı devam eden İzolasyon-Yalıtım ve Mikronize Tesis kurulum çalışmalarını inceledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 14:29
Zehirlenmeyi Önleyen Malzemeyi Üreteceğiz

Başkan Günaydın, montaj için gerekli olan makinelerin gelmeye devam ettiğini ve bir yandan da montajlarının sürdüğünü söyledi.

Tesislerin kurutma fırının geldiğini ve montajının tamamlandığını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “İşin bir an önce bitirilmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bir yandan fabrika tesisimizin makinelerinin yapımı gerçekleştiriliyor bir yandan da biten makinelerin montajları vakit kaybetmeksizin yerlerine montaj ediliyor” dedi.

Böyle bir çalışmayı gerçekleştirerek 3-4 aylık bir zaman kaybının önüne geçildiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu yaz ortasına varmadan bu fabrikamızın çalışmasına başlamasını planlıyoruz. En kısa zamanda bu fabrikamızın da kurulumunun tamamlanması için yoğun çaba sarf ediyoruz.

Fabrikamızın bir yandan da çatı örtme çalışmalarına başlıyoruz. Gelen ve montajı gerçekleştirilen makinelerin kalitesini, sözleşmeye uygun olup olmadığının kontrolünü de yapıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir aksaklığımız yok” şeklinde konuştu.

Üretilecek olan yalıtım ve mikronize ürünlerin yurt dışına da satışının rahatlıkla yapılabileceğine değinen Başkan Günaydın, “Mallarımız iç piyasanın yanı sıra dış piyasada da satılabilecek. Strafor malzemesi yangın anında zehirlenmelere sebep olabiliyor, işte bu fabrika ise buna çare oluyor. Dolayısıyla insanlarımızın yangında zehirlenmesini önleyen malzemeyi üretiyoruz. Bu malzemeler hem dış cephede yalıtımı sağlıyor, bir yandan da zehirlenmelerin önüne geçiyor. Bu fabrikamız şehrimize, ülkemize hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.