Zeki Battal'a Gelecek Partisi'nde Önemli Görev

DYP Eski İl Başkanlarından Zeki Battal'a Gelecek Partisi'nde Önemli Görev

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2020 09:47
Zeki Battal'a Gelecek Partisi'nde Önemli Görev

DYP Isparta Eski İl Başkanlarından Zeki Battal, geçtiğimiz hafta partisinden istrifa ederek liderliğini Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi'ne katıldı. 

Gelecek Partisi Ankara İl Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Zeki Battal, Gelecek Partisi'nin insan onurunun korunması, çevreye özenli şehircilik, kamu düzeni ve hukukun üstünlüğü, kamu ahlakının yeniden inşası, sivil toplumun güçlendirilmesi, akılcı dış politika gibi değerler üzerinden siyaset yaptığını belirterek "Bu değerleri korumak, savunmak ve inşaa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Ben Ankara'da partimin il teşkilat başkan yardımcılığı görevinde de Ispartamızla ilgili bir çok projenin içerisinde yer alacağımı ve kentimizin gelişmesi için elimden geleni yapacağımı bu vesile ile bir kez daha ifade etmek isterim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum