Zemzem Suyunun İnanılmaz Özellikleri

"Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor"

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 13:18
Zemzem Suyunun İnanılmaz Özellikleri

Çölün ortasında, suyun çok kıt ve olanların da kalitesiz olduğu
bir bölgede, tüketilmekle bitmeyen böyle sağlıklı bir suyun bulunması
İslâm çevrelerinin dışında da merak konusu olmuş ve araştırmalar
yapılmış, yapılmaya devam edilmektedir.

Bazı araştırma sonuçları şöyledir:
- Dünya sağlık örgütü (WHO)raporlarına göre; dünyanın en sağlıklı sularındandır.
- Avrupalı bilim adamlarının yaptığı labaratuar çalışmalarında;
diğer sulara göre daha az kükürt içermekte, besleyici mineraller
bakımından ise çok daha zengin olduğunu görmüşlerdir.
- Kalsiyum ve magnezyum oranları yüksektir.
- Amerika’da yapılan test sonuçlarına göre; içinde mikroorganizma ve bakteri bulunmayan tek sudur.

Türkiye Gazetesi’nden Hayrettin Turan’a yaptığı çalışma sonuçlarını açıklayan Dr Pfeiffer; Zemzem’in mayalama özelliğinin olduğunu, bir bardak Zemzem’in bir kova normal suyu temizlediğini, bir damla Zemzem’in bin damla suya karıştırıldığında, hepsinin Zemzem’e dönüştüğünü söylemiştir.

Yine, su konusundaki çalışmaları ile tanınan Dr Masura Emot, Hayrettin Turan’a; Suyun moleküler (kristal) düzenin, değişen frekanslara göre farklılaştığını, Ezan sesinde ise parlaklaştığını deneylerinde tespit ettiğini açıklamıştır.

Japon bilim adamı Dr. Masura Emot, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor" dedi.
Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını ifade eden Dr.Emot "Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi.

Edinilen bilgiye göre Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup içti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı.

Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de büyük bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya