Zeynep, Her Çıktığı Programda Ispartaspor'u Konuşuyor

12 Şubat’ta pembe-yeşilli takım için konser verecek olan Türk Pop Müziği’nin prensesi Zeynep, bu kez TRT 3’te katıldığı “Futbol Eğlence” programında Ispartaspor’dan bahsederek, etkinliğine herkesi davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2012 15:44
Zeynep, Her Çıktığı Programda Ispartaspor'u Konuşuyor

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Zeynep’in Ispartaspor yararına vereceği konsere büyük önem veriyor.

Daha önce Kanaltürk’te Kibariye’nin programında pembe-yeşilli takımdan bahseden Zeynep, bu kez önceki gün akşam, TRT 3’te katıldığı “Futbol Eğlence” programında da etkinliğinden bahsetti.

Zeynep, 12 Şubat Pazar günü Süleyman Demirel Kongre Sarayı’nda saat 15.00’de halka, saat 19.30’da da Büyük Isparta Oteli’nde işadamlarına konser vereceğini belirterek, “Ispartaspor için 12 Şubat’ta Şevket Bey’le çok güzel bir yemek yapacağız, konserli. Güzel bir davet, herkesi bekliyoruz. Babam da Ispartaspor’da oynadı. Futbola sempatim var. Zaten buz patenciydim, artistlik patinajda derecelerim vardı. Sporu çok seviyorum. Babam hep sporcu yetiştirdi beni. Ispartaspor için 12 Şubat’ta Isparta’da olacağım” dedi.

Programın sunuculuğunu “Yıkılıyor” şarkısıyla ünlenen Ayça yaparken, konukları ise Zeynep ve Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski kalecisi Engin İpekoğlu idi. Programda Süper Lig ekiplerinden anılar geçerken, zaman zaman da Zeynep, Ispartaspor’dan bahsederek, memleketinin takımının konuşulmasını sağladı. Ünlü sanatçı, katıldığı tüm programlarda Ispartaspor’dan bahsedeceğini belirterek, 12 Şubat’taki konserine yoğun katılım beklediğini ifade etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum