Zeynep Ispartaspor İçin Geliyor

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Zeynep, Ispartaspor için düzenlenecek yemeğinin ardından konser vereceğini belirterek, “Genç ve şeker bir başkanımız var. Ispartaspor bizim için de çok önemli” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2012 18:38
Zeynep Ispartaspor İçin Geliyor

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Zeynep, Ispartaspor Kulübü tarafından 11 Şubat’ta İşadamlarına düzenlenecek olan yemeğinin ardından konser verecek. Ayrıca 10 Şubat’ta Yalvaç’ta Engelliler için bir etkinlik düzenlenecek.

İşadamlarına verilecek yemeğin geliri Ispartaspor’a, Yalvaçtaki konserin geliri ise engellilere verilecek. Pembe-yeşilli takım ayrıca engellileri düşünerek önemli bir çalışmaya da imza atacak.

“BU YEMEK ISPARTASPOR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İstanbul’daki ziyaretinde “Memedim, sonumuz belli” şarkılarıyla kalplerde taht turanZeynep’le Bahçelievler’de buluşan Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, “Türk Pop Müziği’nin prensesi Zeynep Hanım Ispartaspor’un kurtuluşu için bizlerle beraber olma teklifimize sıcak baktı. 11 Şubat’ta protokol ve işadamlarımızın katılımıyla düzenlenecek geniş kapsamlı yemekte Zeynep Hanım konser verecek. Bu yemek Ispartaspor için çok önemli. Yemeğin bir ayağını da Isparta’da yapacağız. Ayrıca Ispartaspor olarak engellilerimize de sahip çıkacağız. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Proje üreten ve düzenli gelirlere sahip bir kulüp olmamız için bu yıl mutlaka kümede kalmalıyız. Bunun içinde tek yürek olmalıyız” dedi.

“ISPARTASPOR’UN KALBİMİZDE ÖZEL BİR YERİ VAR”

Şarkıcı Zeynep ise Ispartaspor’un genç ve şeker bir başkana sahip olduğunu belirterek, “Isparta’da güzel günlerimiz geçti. Annem Isparta’nın yerlisidir. Babam Ispartaspor’da oynadı. Küçüklüğüm stat ve spor alanlarında geçti. Buz pistinde de Türkiye derecelerim var. Ispartaspor’un kurtuluşu için biz de üzerimize düşeni yapacağız. Her şey Isparta için, ayrıca engellilerimiz için de bir konserimiz olacak. Kulüp Başkanım Şevket Savlu Bey ve ekibine başarılar diliyorum. Ispartaspor’un güzel yerlerde olması bizleri sevindirecektir. Ispartaspor bizim için çok önemli. Hemşerilerimizle de bu sayede buluşacağım” dedi. Bu arada Başkan Savlu, sanatçı Zeynep’e bir plaket vererek teşekkür etti. Zeynep, en son dün gece TV’de Okan Bayülgen’in “Disko Kralı” programının canlı yayın konuğu idi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor