Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Alacak

Ziraat Bankası personel alımı için yeni hedefleri belli oldu.Ziraat Bankası İstanbul’da ve diğer illerde açacağı yeni şubeler için 3265 kişiyi işe alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2013 16:53
Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Alacak

Ziraat Bankası, yeni açacağı şubeler için 3.265 kişiyi işe alacak. Orta vadede İstanbul’da 100 şube açmayı planlayan Ziraat Bankası, hiçbir bankanın bulunmadığı 36 ilçede de ‘butik şube’ açacak. Ziraat Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Ali Toker, bu yıl ilk kez lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarına da istihdam sağlayacaklarını söyledi.

LİSE MEZUNU NEREDE İSTİHDAM EDİLECEK?

Personel alımında 4 yıllık üniversite mezunlarının yanı sıra, bu yıl ilk kez lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarına da yaşadıkları il ve ilçelerde çalışma imkânı sunulacağına dikkat çeken Toker, “Adaylar yaşadıkları şehirde bulanan şubelerde istihdam edilmek üzere sınava katılacak” diye konuştu.

PERSONEL DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Toker, yapılacak sınavlarla, 2.500 banko asistanı, 500 servis görevlisi, 200 uzman yardımcısı, 30 iç kontrolör yardımcısı, 35 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 3.265 personel alacaklarını söyledi.

OPERASYON MERKEZİNDEKİ İŞLEM SAYISI ARTIYOR

Dönüşüm sürecinde Ziraat Bankası’nın müşterilerine doğru kanaldan, doğru değer önerisini sunmak üzere şubelerini segmente ederek, yeni oluşturulan 5 kurumsal, 27 ticari ve 73 girişimci şube ile birlikte toplam 1.486 şube ile hizmet verdiğini belirten Toker, “Müşterilerimize sunulan hizmet kalitesini arttırmak ve şubelerimizdeki operasyonel iş yükünü azaltmak amacıyla bu yıl faaliyete başlayan operasyon merkezimiz hızla büyümekte ve merkeze alınan işlem sayısı artmaktadır” dedi.

ZİRAAT BANKASI PERSONELİ OLMAK İSTEYENLER DİKKAT!

İç kontrolör yardımcısı ve müfettiş yardımcısı yazılı sınavlarının 17 Kasım 2013 tarihinde 7 il merkezinde düzenleneceğini, Teftiş Kurulu’nda uzmanlaşmaya gidilerek; idari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarından olmak üzere 3 ayrı dalda sınav yapılacağını belirten Toker, adayların alanlarına göre özel eğitimlerden geçirilerek çalışma alanlarına göre uzmanlaşmalarının sağlanacağını söyledi.

Banko asistanı, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı yazılı sınavlarının ise 24 Kasım 2013 tarihinde 21 il merkezinde düzenleneceğini belirten Toker, “Banko asistanı sınavına lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunları, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı sınavlarına 4 yıllık üniversite ve yüksekokul mezunları bölüm ayrımı yapılmaksızın başvurabilecek” dedi.
Düzenlenecek olan sınavlara katılmak isteyen adaylar, 17 Eylül 2013-28 Eylül 2013 tarihleri arasında Ziraat Bankası internet sitesinden başvuruda bulunabilir.

Başarılı olan adaylar Ziraat Bankası Bankacılık Okulunda özel eğitimlerden geçirildikten sonra göreve başlayacak.

ZİRAAT BANKASI YEDEK LİSTELERDEN PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Bilindiği üzere 24 Kasım 2012 tarihinde yazılı bölümü, 28 Ocak-17 Nisan 2013 tarihleri arasında mülakat bölümü gerçekleştirilen Banko Asistanı Giriş Sınavı sonucu yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin liste yayınlanmıştı.

Bankamız personel ihtiyacı doğrultusunda 1.Grup kapsamında; Trakya Bölge Koordinatörlüğümüz (Edirne, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Kırklareli, Kocaeli ve Tekirdağ), Ege Bölge Koordinatörlüğümüz (Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Manisa ve Muğla), Marmara Bölge Koordinatörlüğümüz (Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Uşak ve Yalova) dahilindeki illerde yer alan Şubelerimizde görevlendirilecek Banko Asistanı Yedek adayların evrak teslimi ve eğitim sürecine ilişkin bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.

Evrak Teslim Süreci:
Çalışma ili İstanbul (Anadolu-Avrupa) olan adaylarımızın, 21 Ekim 2013 Pazartesi günü ekte sunulan planda yer alan tarih ve saatte aşağıda belirtilen İstanbul adresine,

Diğer adaylarımızın ise 21 Ekim 2013 Pazartesi günü ekte sunulan planda yer alan tarih ve saatte aşağıda belirtilen Ankara adresine,
ilanda yer alan belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir
Evrak Teslim Adresi
Ziraat Bankası Trakya Bölge Koordinatörlüğü Kemankeş Mah. Rıhtım Cad.No:1
Karaköy/İSTANBUL
Ziraat Bankası Eğitim Bölüm Başkanlığı İstanbul Yolu Trafo Karşısı No:10
Varlık-Yenimahalle/ANKARA

Eğitim Yeri ve Tarihi:
Adaylarımızın eğitime başlama tarihi 22 Ekim 2013 Salı’ dır.
Çalışma yeri İstanbul (Anadolu-Avrupa)olan adaylar İstanbul’da,diğer adaylar ise Ankara’da eğitime alınacaktır.
Eğitim yeri, süresi ve konaklamaya ilişkin detaylı bilgi evrak teslim sırasında verilecektir.

Ankara’da eğitime katılacak adaylarımız için evrak teslim günü ve müteakiben başlayacak eğitim süresince konaklama imkanı sağlanacaktır.

Diğer Banko Asistanı Yedek adayları ile Uzman Yardımcısı Yedek adayları Bankamızda ihtiyaç oluşması halinde davet edilecektir. Yedek adaylarla ilgili duyuruları yine bu sayfadan takip edebilirsiniz.
Bankamızda göreve başlayacak olan adaylarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum