Zoraki Damat Büyük Beğeni Topladı

Zoraki Damat Büyük Beğeni Topladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2016 15:13
Zoraki Damat Büyük Beğeni Topladı

Isparta Belediyesi, kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizesinde, 2 perdelik Zoraki Damat isimli tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu. Isparta Kültür Sineması Salonu’nda gerçekleşen tiyatro oyununu yüzlerce sanatsever izledi.

Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz bir damat adayının konu edildiği Zoraki Damat isimli tiyatronun tanınmış oyuncuları ise sahne öncesinde Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Yıllarını sanata adayan Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Somer Karvan ve Yeliz Tozan başta olmak üzere tiyatroda emeği geçen isimler, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile bir süre sohbet etti.

Kültürel, sosyal ve sanatsal çalışmaların ele alındığı sohbette, Başkan Günaydın, böylesine değerli sanatçılardan oluşan bir gurubu Isparta’da misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirdi.

Ziyaretin ardından Kültür Sineması Salonu’nda saat 19.00’da başlayan Zoraki Damat isimli tiyatroyu ise yüzlerce sanatsever izledi. Sam Bobrick tarafından yazılan ve Eylül Aktürk tarafından çevrilen Zoraki Damat isimli tiyatronun yönetmenliğini ise Somer Karvan yaptı.



Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz damat adayı Burhan’ın konu edildiği Zoraki Damat isimli 2 perdelik romantik komedi tiyatro oyununda ise Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Somer Karvan ve Yeliz Tozan rol aldı.

Oyunda, çılgın hala Mürüvvet’in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem’i o istemese de, yıl bitmeden evlendirmeye kararlıdır. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan’dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet halanın tetikçisi, yıllardır her işine koşan Cabbar’dır. Burhan’la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarma çabasındadır. İşlerin ters gitmesi halinde ise halanın kuaförü Seyfi’yi B planı olarak elinde tuttuğu 2 perdelik komedi oyunu izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.