Zriveye Taşıyacağız

Bu Kervan Hiçbir Zaman Yolda Kalmayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 01:00
Zriveye Taşıyacağız

Demokrat Parti Merkez İlçe olağan genel kurulu cumartesi günü parti binasında yapıldı.

Genel kurulda ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İzzet Kutlu, Hüseyin Dede, İlyas Kumalar şeklinde oluşturuldu.Demokrat Parti İl Başkanlığında yapılan kongreye Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, BBP İl Başkanı Şener Taşören, DP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

TEK LİSTE İLE GİRİLDİ
DP Merkez İlçe Kongresine Serkan Başpınar tek liste ile girdi. Başpınar'ın listesinin genç isimlerden oluşması dikkat çekti.

ŞENGÖL'DEN BAŞARI DİLEĞİ
Kongrede ilk sözü Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl aldı. Başkan Şengöl, tek liste olarak giren Erkan Başpınar‘a başarılar diledi.

BU KERVAN HİÇBİR ZAMAN YOLDA KALMAYACAK
Öte yandan kongreye telefon ile bağlanan 18 ve 19. dönem Milletvekili Ertekin Durutürk “Kongreye katılım sağlayanlar arkadaşlara teşekkür ediyorum. Devletlerin nasıl iyi ve kötü günleri varsa, partilerinde iyi ve kötü günleri oluyor. Her zaman iyi günlerimiz olmayacak ama kötü günlerimizde de birlikte olmamız lazım. Bu partiyi yaşatmamız lazım. Partimizin ayakta olduğunu herkese göstermemiz gerekiyor. Belki etkili bir partimiz yok ama geçmişte çok büyük hizmet vermiş bir partiyi. Lider olacağımız günler geriye gelecek. Zamanında meydanlara sığamaz hale gelmiştik. Bu kervan hiçbir zaman yolda kalmayacaktır. Kıratı şahlandıracağız" şeklinde konuştu.

PARTİMİZİ MİLLET İLE EL ELE ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ
Merkez İlçe Başkanı Nihat Ölmez ise “Geçmişte partim için yaptığım bütün işlerden dolayı mutluluk duyuyorum. Bugün ve yarında Demokrat Parti Türkiye’nin birinci partisidir. Siz dava arkadaşlarımıza partimize güzel hizmetler vereceğime söz veriyorum. Millet ile el ele vererek partimizi zirveye taşıyacağız” dedi.

YENİ YÖNETİM GENÇ İSİMLERDEN OLUŞTU
Konuşmaların ardından yapılan seçimde Erkan Başpınar başkanlığa getirildi. Başpınar'ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Levent Ölmez, Ömer Levent, İsmail Ayçiçek, Kemal Akkoç, Murat Keskinkılıç, Celal İkiz, Ergün Çakır, Osman Ersöz, İsmail Ayaz, Sedat Korucu, Nurşen Karaoğlu, Mustafa Ayata, Kadir Ay, Mehmet Yıldız, Osman Özdamar, Nazmi Akkaya, Gökhan Gürbüz, Uğur Coşkun, Şenol Demiralay.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.