Zübeyde Hanım İlkokulunda ‘Okuma Bayramı’

Zübeyde Hanım İlkokulunda ‘Okuma Bayramı’

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2018 17:13
Zübeyde Hanım İlkokulunda ‘Okuma Bayramı’

Halife Sultan Mahallesindeki Zübeyde Hanım İlkokulu’nda Okuma Bayramı düzenlendi. Öğrenciler, programda birbirinden güzel şiirler okudu.

Önceki akşam saat 20.30’da Zübeyde Hanım İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen okuma bayramı yoğun bir katılımla coşkulu kutlandı. Okul Müdürü, Öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılım gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başladı. Programın açılışında konuşan Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Adnan Çelik; “2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılı başında öğretmenlerine teslim ettiğimiz çocuklar şu günde okuma yazmayı öğrenmiş durumda. Birazdan sunacakları farklı etkinliklerle bu mutluluklarını bizlerle paylaşacaklar. Minik öğrencilerimiz şimdi bizlere sunacakları bu etkinliklerle mutluluklarını bizlerle paylaşmış olacaklar. Emek veren öğretmen arkadaşlarıma velilere ve etkinliğimize katılan her kese teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ
BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Daha sonra 1. Sınıf öğrencilerinin Sınıf Öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları şiirler, skeçler, dans gösterileri ve mükemmel sunumları büyük alkış aldı. Program sonunda birinci sınıf öğrencilerine okuma belgeleri Okul Müdürü Adnan Çelik tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.