Emrespor Kaç Liraya Satıldı?

TÜTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız'ın aniden Emrespor'a sahip çıkması beraberinde çeşitli dedikoduların çıkmasına sebep oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2012 11:21
Emrespor Kaç Liraya Satıldı?

Kanal 32'de katıldığı Basın Kulübü programında konuşan Emrespor'un eski başkanı yeni Asbaşkanı İsmail Çalışkan, takıma kongrelerde kimsenin sahip çıkmadığını belirterek "Isparta’dan hiçbir şekilde destek göremedik ve tam kopma noktasında iken merkezi Ankara'da olan TÜTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız destek çıktı" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'de ki şampiyonluk ve Isparta’ya yaşatılan sevincin ardından takımın yalnız bırakıldığını belirten Çalışkan, "Bölgesel Amatör Lig'de ki şampiyonluğumuzun ardından biz 4 kere kongre yaptık. Yapılan kongrelerde takıma kimse sahip çıkmadı ve bu süre içerisinde kimse kulübümüze yardımcı da olmadı. Bizim yönetimde, isimlerini görmek istediğimiz kişilerin hepsi takımı yalnız bırakarak, yapılan kongrelere gelmedi. Bu sırada valimizin de dediği gibi biz bu takımın isminin başına Isparta’yı koyduk ve Türkiye Futbol Federasyonuma bildirdik ve kuralarımız Emrespor olarak çekildi. Ancak yine de ismimizi bu sezon Isparta Emrespor olarak duyuracağız" şeklinde konuştu.

"TAKIMIMIZA DESTEK TÜTAPTAN GELDİ"

Emrespor'un Isparta’da yalnız bırakılması üzerine takıma Ankara'da ki Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) isimli bir dernekten yardım geldiğini aktaran Çalışkan," Isparta’dan hiçbir şekilde destek göremedik ve tam kopma noktasında iken merkezi Ankara'da olan TÜTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız'dan bizlere teklif geldi. Yönetim kurulumuzla birlikte bizleri Antalya'ya davet etti. Takımımız hakkında ki tüm geçmişimizi araştırdı ve hiçbir borcumuz veya açığımızı bulmadı. Yani dediğimiz gibi Emrespor'un yeni doğmuş bir çocuk olduğu kanıtlandı. Bizim diyebileceğimiz hiç bir şey yoktu.

Çünkü Federasyon her kulübe deplasman gideri olarak 200 bin TL tutarında bir yardım sağlıyordu. Yani bu da takımımızın tek düzenli gelir kaynağı olacaktı. Fikret Yıldız bu yıl kulübümüzün başkanlığını yapacak ve ilimizi en iyi şekilde tanıtacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.

FISILTI GAZETESİ İŞ BAŞINDA

Yaşanan son gelişmeler neticesinde Isparta kamuoyunda fısıltı gazetesiyle Emrespor'un kaç liraya satıldığı kulaktan kulağa konuşulmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Spor