Ispartalı İş Adamları Nürnberg'de

Almanya'nın Nürnberg kentinde açılan ve önceki gün sona eren ' Tabi Taşlar ' Fuarını ziyaret eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindeki yetmiş kişilik heyet, Nürn

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2011 13:02
Ispartalı İş Adamları Nürnberg'de

Ziyarette, Nürnberg Ticaret ve Esnaf sanatkarlar Odası temsilcileri ile Başkonsolos Ece Öztürk Çil'de hazır bulundu. 

AMAÇ İKİ ÜLKE ARASINDAKİ TİCARETİ GÜÇLENDİRMEK 

Heyet onuruna verilen resepsiyonda konuşan TİAD Başkanı Avukat Emre Hızlı, amaçlarınınTürkiye -Almanya arasındaki ticareti güçlendirmek ve genişletmek olduğunu belirtti.  Daha sonra söz alan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen Odalarına Beş bin kişinin üye olduğunu dile getirdi, ve Nürnberg'de ağırlanmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başdeğirmen Ortak iş yapmak için hazır olduklarını ifade ederek,Isparta'yı tanıtıcı bilgiler verdi. 

BAŞKONSOLOSA ONUR ÜYELİĞİ VERİLDİ 

Karşılıklı verilen hediyelerin ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Nürnberg İşadamları Derneği Başkonsolos Ece Öztürk'e onur üyeliği verdiler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum